Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Heerlen

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Heerlen. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 12 december 2022

Nederlands Mijnmuseum

Nederlands Mijnmuseum

Ontdek meer over de geschiedenis van de mijnbouw in Zuid-Limburg. Veertig jaar na de sluiting van de steenkolenmijn in Limburg in 1965, opende het Nederlands Mijnmuseum. Het doel is om de geschiedenis levend te houden en de verhalen van toen naar boven te blijven halen. Ervaar hoe het leven van een 'koempel' was, zowel boven als onder de grond.

Het Nederlands Mijnmuseum ligt op 2,5 km afstand van het hotel.

Ballonvaren

Ballonvaren

Niet bang voor hoge hoogtes en altijd al de ondergaande zon vanuit de lucht willen zien? Vaar met de luchtballon over het prachtige Limburgse landschap en voel u zo vrij als een vogel.

Ballonvaren kan op verschillende locaties in Zuid-Limburg.

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek

Ontdek spelend met uw kinderen het middeleeuwse kasteel met een kasteeltocht. Kasteel Hoensbroek is naar eigen zeggen een van de best bewaarde en toegankelijke kastelen in Europa. Een koninklijke belevenis voor jong en oud.

Kasteel Hoensbroek ligt op 7 km afstand van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Heerlen?

Op pad vanuit Hotel Heerlen?

  • 1x overnachting
  • 1x ontbijt
  • 1x driegangendiner

Citybreak arrangement vanaf €106,- per persoon.

Reserveer nu
Mondo Verde

Mondo Verde

Mondo Verde is een 25 hectare groot thema-, attractie- en dierenpark gelegen in Park Gravenrode in de stad Landgraaf. Het park staat voornamelijk bekend om haar internationale tuinen met bijbehorende cultuur. Nu valt er ook genoeg te beleven in het dierenpark en het attractiepark.

Monde Verde ligt op 8 km afstand van het hotel.

Foto: Hans Janssen

Valkenburg

Valkenburg

Het Limburgse Valkenburg is een sprookjesachtige stad met een historisch centrum. Bezoek de vele magische grotten en kastelen die in en rondom de stad te vinden zijn.

Valkenburg ligt op 13 km afstand van het hotel.