Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Heerlen

Gepubliceerd op 23 september 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Heerlen.

Nederlands Mijnmuseum

Ontdek meer over de geschiedenis van de mijnbouw in Zuid-Limburg. Veertig jaar na de sluiting van de steenkolenmijn in Limburg in 1965, opende het Nederlands Mijnmuseum. Het doel is om de geschiedenis levend te houden en de verhalen van toen naar boven te blijven halen. Reserveer uw bezoek en ervaar hoe het leven van een 'koempel' was, zowel boven als onder de grond.

Het Nederlands Mijnmuseum ligt op 2,5 km afstand van het hotel.

Airtrust Ballooning

Niet bang voor hoge hoogtes en altijd al de ondergaande zon vanuit de lucht willen zien? Vaar met de luchtballon over het prachtige Limburgse landschap en voel u zo vrij als een vogel.

Airtrust Ballooning ligt op 3,2 km afstand van het hotel.

Kasteel Hoensbroek

Speel en ontdek met uw kinderen het middeleeuwse kasteel met een kasteeltocht. Kasteel Hoensbroek is naar eigen zeggen een van de best bewaarde en toegankelijke kastelen in Europa. Een koninklijke belevenis voor jong en oud.

Kasteel Hoensbroek ligt op 7 km afstand van het hotel.

Mondo Verde

Mondo Verde is een 25 hectare groot thema-, attractie- en dierenpark gelegen in Park Gravenrode in de stad Landgraaf. Het park staat voornamelijk bekend om haar internationale tuinen met bijbehorende cultuur. Nu valt er ook genoeg te beleven in het dierenpark en het attractiepark.

Monde Verde ligt op 8 km afstand van het hotel.

BloteVoetenPark

Het BlotenVoetenPark is dé Limburgse wandelbeleving voor jong en oud. Trek schoenen en sokken uit en ervaar de natuur tot in uw tenen. Aanschouw spannende hindernisbanen, watertrappen, de scharrelpoel en het doolhof. Doet u het liever rustiger aan? In het BloteVoetenPark is het ook mogelijk om vrolijke voetenspellen te doen. Sluit de dag af met heerlijke voetmassages in de weldadige modderbaden.

Het BloteVoetenPark ligt op 10 km afstand van het hotel.

Valkenburg

Het Limburgse Valkenburg is een sprookjesachtige stad met een historisch centrum. Bezoek de vele grotten en kastelen die de stad te bieden heeft.

Valkenburg ligt op 13 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Heerlen?

Zelf op pad vanuit Hotel Heerlen?

  • 1x overnachting
  • 1x ontbijt
  • 1x driegangendiner
  • Gratis annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het City break-arrangement.

Vanaf
€ 106,00
per persoon