Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Hengelo

Gepubliceerd op 8 mei 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Hengelo.

Landgoed Twickel

Vlakbij het Twenste stadje Delden vindt u een prachtig landgoed van 4000 hectare. Het afwisselende landschap maakt van het landgoed dé perfecte plek voor een fiets- of wandeltocht. Maar ook het kasteel is een bezoek meer dan waard.

Landgoed Twickel ligt op 7km afstand van het hotel.

Ootmarsum

Wanneer u denkt aan de Twenste steden zal Ootmarsum niet direct te binnen schieten. En dat is zonde, want deze stad heeft veel moois te bieden. Wilt u kennis maken met het authentieke Twente? Dan bevelen wij een bezoek aan Ootmarsum van harte aan. Maak kennis met een stukje geschiedenis uit eigen land die u nog niet eerder heeft gezien.

Ootmarsum ligt op 20km afstand van het hotel.

Het Lutterzand

Natuurliefhebbers opgelet: Het Lutterzand is dé plek om te verkennen tijdens uw verblijf in Hotel Hengelo. Wandel langs de rivier de Dinkel en ontdek al slingerend het gebied. Mede hierdoor vindt u zandstroken en spectaculaire afkalvingen. In het glooiende landschap wisselen dennenbomen, loofbomen, jeneverbessen, zandverstuivingen en heidevelden elkaar af.

Het Lutterzand op 23km afstand

Sallandse Heuvelrug

Het is bijna een on-Nederlands gebied. De vergezichten over grote golvende heidevelden en uitgestrekte bossen maken dit een verbluffend landschap. U vindt hier één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa. Trek uw stevigste wandelschoenen aan en wandel door dit dynamische natuurgebied. Wellicht komt u ook nog bijzondere dieren tegen. Dankzij het unieke landschap komen hier dieren voor die u niet snel ergens anders in ons land tegen zult komen. Van watervleermuis tot de zandhagedis.

De Sallandse Heuvelrug ligt op 29km afstand van het hotel.

Shoppen in Enschede

Voor een dagje winkelen kunt u zowel het centrum van Hengelo als de stad Enschede bezoeken.Met een leuke mix van warenhuizen, boetiekjes en horeca heeft de stad alles in huis voor een geslaagd dagje winkelen. Wandel door de gezellige winkelstraatjes en shop uw nieuwe zomergarderobe bij elkaar.

Het centrum van Enschede ligt op 15km afstand van het hotel.

Museum No Hero

Kijk uw ogen uit en bepaal uw eigen context van de beeldende kunst uit vijf werelddelen en vijf eeuwen kunstgeschiedenis. Alle objecten zijn gemaakt vanuit het perspectief van internationale ontwikkelingen in de wereldgeschiedenis, politiek en maatschappij.

Museum No Hero ligt op 7km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Hengelo?

Zelf op pad vanuit Hotel Hengelo?

  • 1, 2 of 3 x overnachting
  • 1, 2 of 3 x ontbijt
  • Gratis upgrade naar een superior kamer
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met de VIP upgrade.

Vanaf
€ 42,50
per persoon per nacht, o.b.v. 3 nachten