Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Houten-Utrecht

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Houten-Utrecht. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 19 januari 2023

De Neude

De Neude

De Neude is een plein in het centrum van de stad Utrecht. Voor een borrel op het terras of een avondje uit, bent u hier aan het juiste adres. Ook staan hier een aantal bezienswaardige gebouwen, zoals Apotheek De Liefde.

De Neude ligt op 10km afstand van het hotel.

Utrechtse Heuvelrug

Utrechtse Heuvelrug

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een oase van rust net buiten de randstad. Naast kastelen en landgoederen, kunt u voor een wandeling ook door eeuwenoude bossen en langs zandverstuivingen. Iedere afslag heeft haar eigen oogverblindende uitzicht.

De Utrechtse Heuvelrug ligt op 14 km afstand van het hotel.

Kromme Rijn

Kromme Rijn

Aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug ligt de Kromme Rijn, een uitgestrekt landschap met sporen van een rijk verleden. Hier vindt u ook speelbos Nieuw Wulven: een perfecte plek voor kinderen om lekker te ravotten.

De Kromme Rijn ligt op 10 km afstand van het hotel.

*De foto is een impressie.

Op pad vanuit Hotel Houten?

Op pad vanuit Hotel Houten?

  • 1x overnachting in luxe kamer met whirlpool en regendouche
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • *Late uitcheck

VIP Upgrade arrangement vanaf €54,- p.p.

Reserveer
Fort ‘t Hemeltje

Fort ‘t Hemeltje

Als u in Hotel Houten overnacht, is een bezoek aan Fort ’t Hemeltje een aanrader. Het fort stamt uit 1877-1881 en is het laatst gebouwde fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Rondom het fort loopt een wandelroute én is er een spannende spionnenroute met leuke opdrachten voor kinderen.

Fort ’t Hemeltje ligt op 4 km afstand van het hotel.

Landgoed Amelisweerd

Landgoed Amelisweerd

Amelisweerd is een langgoed waar veel prachtige wandelroutes doorheen lopen. Zo kunt u een wandeling maken met de monumentenroute of de kastelenroute. Het landgoed kent ook een kersenboomgaard, waar u terecht komt na een wandeling over het jaagpad.

Landgoed Amelisweerd ligt op 13 km afstand van het hotel.