Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Kasteel Bloemendal

Gepubliceerd op 11 juni 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Kasteel Bloemendal in Limburg.

Drielandenpunt

Het Drielandenpunt bij het Limburgse dorp Vaals is de plek waar de grenzen tussen Nederland, België en Duitsland samenkomen. De perfecte locatie om drie landen in een recordtijd te bezoeken. Het punt is 24 uur per dag gratis toegankelijk voor iedereen. Op en rondom het Drielandenpunt is van alles te doen, zoals de monumentale stenen bekijken, wandelen en fietsen.

Het Drielandenpunt ligt op 3km afstand van het hotel.

Vaalserberg

De Vaalserberg is de hoogste heuvel van Nederland en reikt maar liefst 322,5 meter boven NAP uit. De berg is een echte attractie. Niet alleen vanwege het labyrint en de uitkijktorens die u kunt bezoeken, maar ook vanwege de wielerbeklimmingen en vele wandelroutes.

De Vaalserberg ligt op 4km afstand van het hotel.

Aken (DE)

Aken, ‘Aachen’ voor de inwoners van de Duitse stad, wordt ook wel de keizerstad genoemd. Het staat bekend om warmwaterbronnen en één van de beroemdste kathedralen van Europa, namelijk de Dom van Aken.

De Duitse stad Aken ligt op 5km afstand van het hotel.

Het Vrijthof

Wat voorheen het voorhof was van de kerk Sint Servaas, is nu het grootste plein in het centrum van de Limburgse hoofdstad Maastricht. Het plein staat vooral bekend vanwege de vele monumenten, jaarlijks terugkerende evenementen en vele terrassen.

Het Vrijthof in Maastricht ligt op 27 km afstand van het hotel.

Het Bonnefanten museum

Voor een dagje cultuur snuiven kunt u terecht bij het Bonnefanten museum. Dit museum is hét kunstmuseum van Limburg. Het kent beeldende kunstwerken en staat vooral bekend om de middeleeuwse beeldhouwkunst.

Het Bonnefanten museum ligt op 30km afstand van het hotel.

Maasmechelen Village (BE)

Voor de fanatieke winkelaars is een bezoek aan Maasmechelen Village in België een aanrader. Het outletshoppingcentrum kent meer dan 100 boetieks en 4 restaurants. Het centrum is iedere dag open en u kunt er gratis parkeren.

Maasmechelen Village ligt op 40 km afstand van het hotel.

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL KASTEEL BLOEMENDAL?

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL KASTEEL BLOEMENDAL?

  • 2 x overnachting
  • 2 x ontbijt
  • 1 x viergangendiner
  • 1x voucher voor bruschetta & een glas huiswijn
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het welkomst arrangement.

Vanaf
€ 204,00
per persoon