Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Leiden

Gepubliceerd op 10 aug 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Leiden.

Valkenburgse Meer

Het Valkenburgse Meer in Leiden is een recreatieplas voor een warme zomerse dag. Met kleine kinderen is het meer een fijne zwemplek. Bovendien kunt u vanaf de locatie met de stoomtrein naar Katwijk.

Het Valkenburgse Meer ligt op <1km afstand van het hotel.

Naturalis

Naturalis, ook wel Naturalis Biodiversity Center, is een onderzoeksinstituut en natuurhistorisch museum in Leiden. Het dompelt jong en oud onder in de wonderlijke wereld van de natuur. Bekijk T. rex Trix of bezoek de LiveScience-afdeling.

Naturalis ligt op 3km afstand van het hotel.

Katwijk aan Zee

In 2020 werd het strand van Katwijk voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot schoonste strand van Zuid-Holland. Een goede reden om een bezoek te brengen aan dit fijne strand. Wandelen over de boulevard en zonnen; het kan hier allemaal.

Katwijk aan Zee ligt op 6 km afstand van het hotel.

Wassenaarseslag

Liever naar een wat rustigere locatie? De Wassenaarseslag, het strand van Wassenaar, is een afgelegen strandopgang bij duigebied Meijendel ten westen van Leiden. Het strand kent verschillende horecagelegenheden voor een verkoelend drankje.

Het strand van Wassenaar ligt op 11km afstand van het hotel.

Haarlemmerstraat

De winkelfanaten kunnen een bezoek brengen aan de Haarlemmerstraat. Dit is dé winkelstraat in het historische centrum. Van kleine boetiekjes tot de grote winkels; u vindt het hier allemaal.

De Haarlemmerstraat ligt op 3,8 km afstand van het hotel.

Hortus Botanicus

De Hortus Botanicus in Leiden is de oudste botanische tuin van Nederland. Aangelegd in 1590 en uitgebreid in de eeuwen daarna is de Hortus hét groene hart van de sleutelstad.

De Hortus Botanicus ligt op 4km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Leiden?

Zelf op pad vanuit Hotel Leiden?

  • 1x overnachting
  • 1x ontbijt
  • 1x stadswandeling
  • 1x minibreak voor onderweg
  • 1x driegangenkeuzediner
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het 'Ontdek Leiden'-arrangement.

Vanaf
€ 94,00
per persoon