Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Middelburg

Gepubliceerd op 8 september 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Middelburg.

Rondvaart Middelburg

Bekijk de Zeeuwse stad vanaf het water. Tijdens de vaart van 45 minuten vertelt de schipper meer over de stad met maar liefst 800 jaar aan stadsrechten. Ook beleeft u de bijzondere geschiedenis van de stad opnieuw. Het is niet alleen mogelijk om de stad vanaf een rondvaartboot te zien, maar ook middels Canadese kano's en supboards. Stap op of in en ontdek Middelburg.

Rondvaart Middelburg ligt op 5km afstand van het hotel.

Vertigo Kitesurfschool

Krijgt u niet genoeg van watersporten? Dan is de Vertigo Kitesurfschool deze nazomer de perfecte locatie voor u. Hier kunt u met een groep aan de gang met powerkiten, de kitebuggy, stand-up paddeling en 'shoot out', een spannende combinatie van trefbal en boogschieten. De activiteiten bij Vertigo Kitesurfschool staan altijd in het teken van teambuilding en een goede samenwerking. Bovendien is het mogelijk om alle benodigde attributen voor kiten en surfen te huren of te kopen.

De Vertigo Kitesurfschool ligt op 15km afstand van het hotel.

Veerse Meer

Het Veerse Meer is Zeelands watersportparadijs. Hier is het mogelijk om te zwemmen, duiken, surfen, zeilen en kanoën. In het meer liggen maar liefst zeventien eilanden, waarvan er vijf speciaal voor vogels zijn. Vogelspotters kunnen onder andere smienten, nonnetjes en brilduikers zien.

Het Veerse Meer ligt op 26 km afstand van het hotel.

Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede is een plaats aan de Kop van Schouwen op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland. Het meest beroemde object van Haamstede is de ruim 50 meter hoge vuurtoren, de Westerlichttoren. Wie zich de bankbiljetten van 250 gulden nog herinnert, herkent de toren direct. De toren werd in 1837 gebouwd en is een van de grootste vuurtorens van Nederland. De kenmerkende rode en witte band die in spiraal omhoog lopen, werd in de jaren dertig van de vorige eeuw aangebracht.

Burgh-Haamstede ligt op 32 km afstand van het hotel.

Yerseke

Ga vanuit Hotel Middelburg langs in Yerseke. Tijdens uw bezoek heeft u een uniek uitzicht over de historische oesterputten en de Oosterschelde. Bekijk de jachthaven, proef verse mosselen en ontdek waar de echte Van der Valk Exclusief-oester vandaan komt.

Yerseke ligt op 36 km afstand van het hotel.

Deltawerken Neeltje Jans

Bezoek het informatie- en attractiepark Neeltje Jans en ontdek meer over de wereldberoemde Deltawerken. Zo kunt u de stormvloedkering van binnen bekijken, een film over de bouw zien en de Waternoodsramp van 1953 in de Delta Experience herbeleven. Daarnaast kent het park een nieuwe expositie: van riviermonding tot Nationaal Park Oosterschelde met een fascinerende onderwaterwereld.

Deltawerken Neeltje Jan ligt op 24 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Middelburg?

Zelf op pad vanuit Hotel Middelburg?

  • 2x overnachting
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 1x diner op de dag van aankomst
  • Gratis annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het 'Weekend weg'-arrangement.

Vanaf
€ 163,50
per persoon