Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Tilburg

Gepubliceerd op 15 oktober 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Tilburg.

Beekse Bergen

Safaripark de Beekse Bergen is het grootste dierenpark van de Benelux. Hier ziet u wilde dieren van dichtbij en maakt u een leerzame en unieke reis door de wereld van de Beekse Bergen. U spot de wilde dieren in hun habitat en ervaart hoe mooi de natuur is. Met de bootsafari, autosafari, bussafari of wandelsafari komt u verschillende dieren tegen. Denk aan de gorilla, de zeeleeuw, de neushoorn en de giraffe. Ook kunt u nu jonge cheeta's ontmoeten.

De Beekse bergen liggen op 3 km afstand van het hotel.

TextielMuseum

In het TextielMuseum geniet u van inspirerende tentoonstellingen op het gebied van kunst, design, mode en erfgoed. Bovendien is het mogelijk uw eigen knitwear te ontwerpen en masterclasses te volgen. Middenin het TextielMuseum bevindt zich daarnaast het TextielLab; een bijzonder ontwikkelcentrum voor textiel. Tijdens uw bezoek aan het museum ziet u hier verschillende ontwerpers, kunstenaars en architecten aan het werk.

Het TextielMuseum ligt op 5 km afstand van het hotel.

De Efteling

Wie kent sprookjespark de Efteling nou niet? Het blijft een feest om dit pretpark te bezoeken. Of u nou op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire shows. In de Efteling is voor iedereen wat te beleven.

Attractiepark De Efteling ligt op 16 km afstand van het hotel.

Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. De wind kan op veel plekken ongestoord waaien wat ervoor zorgt dat het landschap continu wisselt. Dat maakt een bezoek aan het park zo bijzonder.

Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen ligt op 17 km afstand van het hotel.

Doloris' Meta Maze

In Tilburg vindt u Doloris' Meta Maze, het grootste kunstdoolhof ter wereld met meer dan 40 kamers vol mysterieuze objecten en verstopte doorgangen. U verdwaalt in een surrealistische wereld waar al uw zintuigen op scherp worden gezet. Stap in het onbekende en ga het avontuur aan.

Doloris' Meta Maze ligt op 6,8 km van het hotel.

Kempentoren

De Kempentoren staat middenin het Tilburgse Spoorpark. De toren is maar liefst 37 meter hoog. Beklim de toren en kijk uit over het Spoorpark en de stad.

De Kempentoren ligt op 5,2 km van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Tilburg?

Op pad vanuit Hotel Tilburg?

  • 1/2 overnachting
  • 1/2 uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van zwembad, wellness en fitness

Winterdeal vanaf €69,50 per persoon.