Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Wieringermeer

Gepubliceerd op 17 september 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Wieringermeer.

Kwekerij Siem Munster

Bij kwekerij Siem Munster ziet u de mooiste tulpen. De kwekerij is een agrarisch bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend in zowel de teelt van tulpen als in de akkerbouw. Jaarlijks zorgen de kwekers van het bedrijf voor de aflevering van maar liefst acht miljoen tulpen. Bij een bezoek aan de kwekerij ziet u meer dan een miljoen tulpen(bollen) en dat is een prachtig gezicht.

Kwekerij Siem Munster ligt op 2km afstand van het hotel.

Robbenoordbos

Het Robbenoordbos is een prachtig gebied net naast het IJsselmeer waar u kunt wandelen en genieten van de omgeving. Ontdek hier alle leuke wandelroutes van Staatsbosbeheer. Denk aan korte ommetjes en lange struintochten. Diep in het bos en langs de waterkant vindt u deze herfst veel soorten paddenstoelen en mossen. Langs het kanaal spot u vervolgens verschillende ijsvogels.

Het Robbenoordbos ligt op 8 km afstand van het hotel.

Strand van Medemblik

Vanaf dit gezellige strand aan de IJsselmeerkust spot u de mooiste nazomerzon. Bent u vroeg uit de veren of in voor een late avondwandeling? Dan is dit strand een bezoek waard.

Het strand van Medemblik ligt op 13 km afstand van het hotel.

Landgoed Hoenderdaell

Dit schitterende natuurgebied heeft haar eigen dierenpark. Naast het bekijken van de prachtige dieren, kunt u in het park ook getuige zijn van een vogeldemonstratie en de voerpresentatie van de ringstaartmaki's. Bovendien heeft het park een unieke jaagsimulator, zodat de katachtigen kunnen blijven 'jagen' op hun vlees.

Stadsbrouwerij Radboud

Sinds de 13e eeuw wordt er in de Radboud stadsbrouwerij bier gebrouwen: het Radboud bier. In de stadsbrouwerij kunt u borrelen en bier proeven. Een lekkere plek om neer te strijken na een dag op pad.

Stadsbrouwerij Radboud ligt op 20 km afstand van het hotel.

Pont naar Texel

Texel is het grootste Nederlandse Waddeneiland en kent zeven gezellige dorpjes met een eigen sfeer. Het eiland heeft maar liefst 40 officiële natuurgebieden en een rijkdom aan vogels en bijzondere planten. Een dagje weg van het vaste land? Stap op de pont naar Texel.

De pont naar Texel ligt op 29 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Wieringermeer?

Zelf op pad vanuit Hotel Wieringermeer?

  • 1x overnachting op een standaard kamer
  • 1x luxe ontbijtbuffet
  • Gratis annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met de tweedaagse herfstdeal.

Vanaf
€ 62,75
per persoon