Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Wolvega

Gepubliceerd op 24 aug 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Wolvega-Heerenveen.

Zwemplas

Aan het terras ligt de zwemplas van Hotel Wolvega. Dit een fijne plek waar u lekker kunt relaxen. Blijft u liever dicht bij het hotel? Dan is dit de ideale locatie.

De zwemplas ligt op 100m afstand van het hotel.

Heerenveen

In de Friese stad Heerenveen is genoeg te doen. Bezoek museum Belvédère voor moderne en hedendaagse kunst of Museum Heerenveen. Het dorp wordt daarnaast niet voor niets sportdorp genoemd. Het is de thuisbasis van ijsstadion Thialf en het Abe Lenstra Stadion van voetbalclub sc Heerenveen.

Heerenveen ligt op 14 km afstand van het hotel.

Giethoorn

Ervaar het Venetië van het Noorden vanuit Hotel Wolvega-Heerenveen. Ontdek zelf waarom toeristen jaarlijks massaal naar Giethoorn trekken tijdens een bezoek aan Nederland.

Giethoorn ligt op 19 km afstand van het hotel.

Weerribben-Wieden

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Het is een labyrint van plassen, meren, slootjes, mysterieus ogende moerasbossen en bloemrijke hooilanden.

Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt op 28 km afstand van het hotel.

Koloniën van Weldadigheid

De Koloniën van Weldadigheid representeert een unieke geschiedenis van armoedebestrijding in Nederland en Vlaanderen. Sinds kort mogen de landschappen zicht UNESCO Werelderfgoed noemen. Een héle goede reden voor een bezoek.

Koloniën van Weldadigheid liggen op 33 km afstand van het hotel.

Klimbos Appelscha

Midden in de natuur bevindt zich Klimbos Appelscha. Dit is de perfecte sportieve locatie voor gezinnen en groepen om te klimmen. Het is een unieke beleving op hoog, maar ook laag niveau.

Klimbos Appelscha ligt op 28 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Wolvega?

Zelf op pad vanuit Hotel Wolvega?

  • 2x overnachting
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 1x driegangenmenu
  • 1x Rondvaart Giethoorn
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het Giethoorn-arrangement.

Vanaf
€ 141,25
per persoon