Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Kasteel TerWorm

Gepubliceerd op 9 februari 2022

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Kasteel TerWorm.

Badhuys TerWorm

In de nieuwe wellness van Hotel Heerlen, dat tegenover Kasteel TerWorm ligt, kunt u tot rust komen in de verschillende sauna's. Badhuys TerWorm heeft een unieke ice lounge met een sneeuwdouche en ijsfontein. In de rustruimte met open haard kunt u ontspannen of gebruikmaken van het zwembad en de fitnessruimte.

Badhuys TerWorm ligt op <1 km afstand van het hotel.

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek is een van de best bewaarde kastelen van Nederland. In het slot kunt u meer dan veertig ruimtes bezoeken, zoals de balzaal of de Middeleeuwse toren. De audiotour vertelt u verhalen over legendes van Kasteel Hoensbroek.

Kasteel Hoensbroek ligt op 5,8 km afstand van het hotel.

GaiaZOO

In GaiaZOO reist u door de verschillende werelddelen. Van de Afrikaanse Savanna met de cheeta's tot de apen van de Rainforest. Ontmoet de bijzondere dieren van de wereld en breng een bezoekje aan het limburgHUIS. Hier bekijkt u de bedreigde diersoorten van eigen bodem, zoals de Europese otter.

GaiaZOO ligt op 9,7 km afstand van het hotel.

MergelRijk

In MergelRijk gaat u, zonder gids, op ontdekkingsreis door de grotten van Valkenburg. Hier bewondert u de prachtige zand- en mergelsculpturen, waaronder een levensgroot sculptuur van 'de Nachtwacht'. In het ondergrondse gangenstelsel komt u bij DinoRijk van alles te weten over de dino's.

MergelRijk ligt op 15,3 km afstand van het hotel.

SnowWorld Landgraaf

Een dagje wintersport beleeft u bij SnowWorld Landgraaf, met de langste indoorpiste van de Benelux. Neem een van de vijf pistes en stoeltjeslift voor een afdaling, en kom daarna bij in een van de restaurants of bij de après-ski.

SnowWorld Landgraaf ligt op 9,5 km afstand van het hotel.

Winkelen

In het centrum van Heerlen vindt u verschillende modezaken, warenhuizen, boetiekjes en markten. Naast de twee overdekte winkelcentra, kunt u ook nog de Woonboulevard Heerlen en Autoboulevard bezoeken.

Het centrum van Heerlen ligt op 2,5 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Kasteel TerWorm?

Zelf op pad vanuit Kasteel TerWorm?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x viergangenmenu 'TerWorm'
  • Gratis annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het 'Vier jaargetijden'-arrangement.

Vanaf
€ 145,00
per persoon