Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Wieringermeer

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Wieringermeer. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 29 augustus 2022

10.00 uur

10.00 uur

Maak een ochtendwandeling

Start de dag goed met een verfrissende wandeling door het Robbenoordbos. Met de gele wandelroute verkent u de noordoostkant van het bos via smalle, onverharde paadjes. Het parcours neemt u mee diep het bos in, maar ook langs de waterkant. Onderweg komt u prachtige flora en fauna tegen.

Het Robbenoordbos ligt op 7,5 km afstand van het hotel.

12.00 uur

12.00 uur

Watersporten bij Lutjestrand

Aan het Amstelmeer ligt Lutjestrand. De perfecte locatie om watersporten te beoefenen, zoals kitesurfen en zeilen. Niet zo van de watersporten? U kunt ook een mooie wandeling maken in de omgeving.

Lutjestrand ligt op 15 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Wieringermeer?

Zelf op pad vanuit Hotel Wieringermeer?

  • 2x overnachting
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x driegangendiner

'Heerlijke Herfst'-arrangement vanaf €199,- per persoon.

Boek nu
14.30 uur

14.30 uur

Schagen

Bezoek de stad Schagen. Wandel door de knusse winkelstraatjes tijdens een stadswandeling en bekijk het slot van de stad. Neem voor een hapje en drankje plaats op het gezellige marktplein.

Schagen ligt op 22,5 km afstand van het hotel.

16.00 uur

16.00 uur

Landgoed Hoenderdaell

Op het landgoed bevindt zich een dierenpark. Hier ziet u een vogeldemonstratie en het voeren van de ringstaartmaki's. Bovendien heeft het park een unieke jaagsimulator, zodat de katachtigen kunnen blijven 'jagen' op hun vlees.

Landgoed Hoenderdaell ligt op 18 km afstand van het hotel.

19.00 uur

19.00 uur

Cultuurschuur

Al tien jaar is de Cultuurschuur een plek waar cursussen, workshops, en muziek-, cabaret- en poëzieavonden worden georganiseerd. De evenementen in de oude boerderij zijn voor alle leeftijden, dus geniet samen of met het hele gezin!

De Cultuurschuur ligt op 600 m afstand van het hotel.