Direct naar de contentDirect naar de footer

Op stap in de herfstvakantie

Gepubliceerd op 5 oktober 2022

Deze herfstvakantie is er genoeg te doen in en rondom onze hotels. Met onze tips haalt u alles uit uw minivakantie. Lees verder en ontdek!

Heerlijke herfst in hartje Nederland

Heerlijke herfst in hartje Nederland

Wat valt er deze herfst in Utrecht en omgeving te beleven? Wandel door de binnenstad en spot prachtige historische gebouwen. Net erbuiten vindt u de Utrechtse Heuvelrug en prachtige landgoederen. Het Kromme Rijnpad is daarnaast misschien wel de mooiste wandelroute van Utrecht. Uw herfstvakantie doorbrengen in Utrecht? Boek nu het City Break-arrangement bij Hotel Utrecht, Hotel Vianen of Hotel Houten.

Het Plankenpad

Het Plankenpad

Een bijzondere wandelroute vindt u bij Hotel Spier: het Plankenpad. 5,5 kilometer loopt u over planken door het Nationaal Park Dwingelderveld. De route brengt u langs de mooiste plekjes. Na een heerlijke wandeling eindigt u in de boslounge van het hotel, waar u kunt genieten van een warme kop thee of chocolademelk. Slaap vervolgens lekker uit in een suite. Overtuigd? Boek het 'Suite Dream'-arrangement.

Op de e-chopper door Haarlem

Op de e-chopper door Haarlem

Huur deze vakantie een e-chopper en laat u verrassen door al het moois wat de stad Haarlem u te bieden heeft. Rij bijvoorbeeld langs de vele hofjes of de gouden winkelstraten. Stop bij de Grote of St. Bavokerk en strijk neer bij de Jopenkerk voor een Haarlems gebrouwen Jopenbiertje. Huur de e-chopper bij Hotel Haarlem of in combinatie met een arrangement bij andere Valk Exclusief hotels.

Gegarandeerd een heerlijke herfst?

Gegarandeerd een heerlijke herfst?

• 2 of 3x overnachting
• 2 of 3x ontbijt
• 2x driegangendiner

'Heerlijke Herfst'-arrangement vanaf €129,- per persoon.

Boek nu
Fietsen langs werelderfgoed

Fietsen langs werelderfgoed

Achthonderd kilometer. Zo lang is de fietsroute UNESCO Werelderfgoed op Hollandse bodem. Een lekker tochtje met pitstops in Valk Exclusief hotels. Een plek waar u typisch Hollandse historie kunt opsnuiven, is in het polderdecor van Alblasserwaard. Negentien molens staan er nog altijd fier overeind en doen op gezette tijden hun werk. De negentien molens ontdekken? Slapen doet u bij Hotel Dordrecht met het fietsarrangement of het e-bikearrangement.

Golfen in Zeeland

Golfen in Zeeland

Kom deze herfst naar Zeeland! Aan de rand van Middelburg en direct naast Valk Exclusief Hotel Middelburg ligt Golfbaan De Zeeuwsche. De 9-holesbaan is met veel waterpartijen en afwisselende holes zeer uitdagend. Na een goede pot golf kun u in het restaurant van het hotel genieten van een heerlijk diner en komt u tot rust in de Golfsuite of een andere luxe kamer of suite. Boek hier uw golfarrangement.