Direct naar de contentDirect naar de footer

Op stap in de kerstvakantie

Gepubliceerd op 11 oktober 2022

Deze kerstvakantie is er genoeg te doen in en rondom onze hotels. Met onze tips haalt u alles uit uw minivakantie. Lees verder en ontdek!

Grootste kerststal van Europa

Grootste kerststal van Europa

Let there be light, zeggen ze deze tijd van het jaar bij Museumpark Orientalis met weer een prachtige editie van het Feest van Licht. Hier vindt u de grootste kerststal van Europa die wordt bevolkt door maar liefst 18.000 figuren. Overal op het park is wel iets te ontdekken. Van 17 december t/m 8 januari 2023 in Heilig Landstichting. Nagenieten en heerlijk overnachten doet u in Hotel Duiven bij Arnhem A12.

Vorstelijk op pad met de kastelenroute

Vorstelijk op pad met de kastelenroute

In de omgeving van de oude Hanzestad Elburg ligt een mooie dertien kilometer lange kastelenroute. Verdwaal in de eeuwenoude geschiedenis en verken daarna via zandstroken en klinkerpaden de omgeving. De route voert onder meer langs het historische Kasteel Zwaluwenburg. Wandelschoenen aan en gaan! Slapen doet u in Hotel Harderwijk met een van de fijne arrangementen.

Tuffen met de Kerst Expres

Tuffen met de Kerst Expres

De enige echte Kerst Expres van de Miljoenenlijn rijdt dwars door het Zuid-Limburgse landschap. Opstappen kan in Simpelveld. De kerstsfeer wordt erin gehouden met de bekende kerstliedjes en een kribbe uit de oude doos. Een leuke excursie tijdens een verblijf in Kasteel Bloemendal, Kasteel TerWorm en Hotel Maastricht en Hotel Heerlen. De trein rijdt van 10 december 2022 tot en met 8 januari 2023.

Kerst vieren bij Valk Exclusief?

Kerst vieren bij Valk Exclusief?

Onze hotels bieden verschillende luxe arrangementen aan om samen de mooiste tijd van het jaar door te brengen.

Boek nu
Weihnacht in Düsseldorf

Weihnacht in Düsseldorf

Als ze ergens weten hoe het beste kerst te vieren, dan is dat bij onze oosterburen. De Duitse Weihnachtsfeste zijn beroemd en trekken kerstfans uit alle windrichtingen. Vlakbij Hotel Düsseldorf vindt elk jaar de grote kerstmarkt plaats. Voor het echte wintergevoel is er een schaatsbaan. Kortom, lekker zwieren door de stad die zo'n twee uurtjes rijden ligt van Utrecht. Maak er een heerlijk meerdaags uitje van in Hotel Düsseldorf.

Opwarmen in de wellness

Opwarmen in de wellness

Een bezoek aan onze wellness is deze kerstvakantie puur verwennerij. Kom volledig tot rust in onze luxe sauna's, Turkse stoombaden en zwembaden. Zo kennen Hotel Assen, Hotel Hengelo en Hotel Middelburg een gloednieuwe wellness. Ze verwelkomen u graag, wij leggen u graag in de watten.

Foto: Wellness Hotel Middelburg