Direct naar de contentDirect naar de footer

Op stap in de zomervakantie

Gepubliceerd op 29 juni 2021

Deze zomervakantie is er genoeg te doen in en rondom onze hotels. We helpen u graag op weg met wat tips.

Ontdek Amsterdam

Onze hoofdstad is deze zomer zeker een bezoek waard. Wie denkt dat de Zuidas een cluster is van torenhoge kantoren, voorbijrazend verkeer en haastige zakenmensen heeft het mis. Tegenwoordig is dit deel van Amsterdam een levendig woon- en werkgebied met restaurants, koffietentje, winkels en kunstwerken. Wandel deze zomer door Amsterdam en ontdek wat de stad en omgeving allemaal te bieden heeft met The Urban Life-arrangement in Hotel Amsterdam Zuidas.

'Tour de Veluwe'

Bent u in de Veluwe te vinden deze zomer? Dan staat fietsen vast en zeker op het programma. Tour eens door de gebieden rondom Hotel Apeldoorn. U vindt hier prachtige heidevelden, zandvlakten, rivieren en bossen. Fiets bijvoorbeeld eens langs Radio Kootwijk, een voormalig zenderpark uit de vorige eeuw. Het Kootwijkerzand is het grootste stuifzandgebied van West-Europa met 700 hectare natuurreservaat.

Chop door Friesland

Bent u deze zomervakantie in de buurt van de Friese stad Leeuwarden? Huur een e-chopper bij Hotel Leeuwarden en laat u verrassen door al het moois wat de stad en omgeving u te bieden heeft. Rij bijvoorbeeld langs de Groene Ster, ook wel bekend als De Kleine Wielen, een recreatiegebied van 1000 hectare, waar u lekker kunt ontspannen. Mooi meegenomen: de e-chopper is 100% elektrisch en milieuvriendelijk. U kunt de e-choppers los huren bij Hotel Leeuwarden of in combinatie met een arrangement bij andere Valk Exclusief hotels.

Speurroute door Maastricht

Ontdek de historische stad Maastricht deze zomer. Met een speurroute door de stad, leert u de binnenstad op een leuke manier kennen. De self-guided stadstour van 3,5 kilometer beleeft u een gezellige middag door de oeroude binnenstad van ‘Mestreech’. De route leidt u over pleinen vol gezelligheid, beroemde bezienswaardigheden zoals de Sint-Servaasbrug en mooie achterstraatjes. Intresse? Het speurroute-arrangement van Hotel Maastricht boekt u hier.

Meren en plassen

Naast vele stranden, kent Nederland ook veel plassen waar u terecht kunt voor verkoeling of een rondje varen. Denk bijvoorbeeld aan de Loosdrechtse plassen vlak bij Hotel Utrecht of de Biesbosch bij Hotel Tilburg. Ga een dag het water op en geniet!

Golfen tussen de heuvels

Golfen op één van de zeven mooiste golfbanen in de Euroregio? Dat doet u deze zomer in Zuid-Limburg. In de buurt van Hotel Kasteel Bloemendal vindt u verschillende prachtige golfbanen binnen Nederland én over de grens in Duitsland en België. De golfclubs kennen schitterende holes, waar u urenlang zoet mee bent. Hebben we u overtuigd? Boek hier het golfarrangement van Hotel Kasteel Bloemendal.

Boek nu uw zomervakantie!

Boek nu uw zomervakantie!

Kunt u niet meer wachten om op pad te gaan in de zomervakantie en is uw favoriete hotel hierboven niet genoemd? Boek dan nu het hoogzomerarrangement bij een deelnemend hotel naar keuze en geniet van een volledig verzorgd verblijf.

• 2 of 3x overnachting
• 2 of 3x ontbijt
• 2x driegangendiner
• verblijf in juni, juli en augustus
• kosteloos annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst*

Vanaf €129,- per persoon
excl. citytax

Boek nu