Direct naar de contentDirect naar de footer
CustomerFirst Awards 2018

CustomerFirst Awards 2018

Op 19 april 2018 werd de titel van het meest Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland bekendgemaakt. In totaal werden er dertig bedrijven uit verschillende branches voor deze fantastische titel genomineerd. De award werd in het Beatrix Theater te Utrecht uitgereikt door de oprichters van de CustomerFirst Awards. De oprichters zijn SAMR Marktvinders, Stichting NCCA en CustomerFirst.

Van der Valk op de tweede plek

Van der Valk op de tweede plek

Van der Valk mag met trots vertellen dat zij op de tweede plek zijn geëindigd. Ab en Christa de Bruijn hebben op 19 april de prijs in ontvangst mogen nemen. Ab en Christa de Bruijn zijn de directie van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden en bekend van 'Jonge Valken'. Namens de familie vertellen zij hoe Van der Valk de tevredenheid van de gasten hooghoudt.

"Gastvrijheid zit in onze genen. De visie en instelling van Martien en Rie van der Valk zijn ook in 2018 nog steeds een voorbeeld voor de huidige generaties ‘Jonge Valken’. Wij zijn dan ook enorm vereerd met deze erkenning door onze gasten."

Klantvriendelijkste leisurebedrijf van Nederland 2018

Klantvriendelijkste leisurebedrijf van Nederland 2018

Tevens zijn er nog vier vakprijzen uitgereikt en acht branchewinnaars benoemd. Van der Valk is benoemd tot het Klantvriendelijkste leisurebedrijf van Nederland! Dit is een enorme mijlpaal voor het familiebedrijf.

De visie en instelling van de grondleggers Martien en Rie van der Valk zijn ook in 2018 nog steeds een voorbeeld. Hierdoor zijn alle vestigingen van Van der Valk modern en blijft gastvrijheid hoog in het vaandel staan.