Direct naar de contentDirect naar de footer

Een kijkje bij de première van John Wick 3

Op 13 mei was de grote première van John Wick 3: Parabellum en wij mochten daar kaarten voor weggeven! Benieuwd wat zo'n première precies inhoudt? Lees dan snel verder!

Vanaf 15 mei is de derde editie van John Wick te zien in alle bioscopen. Wat een film zeg, echt WAUW. Als u denkt dat een derde editie de eerste twee edities niet weet te overtreffen, dan heeft u het goed mis. John Wick 3 blaast u volledig van uw stoel met absurde vechtscènes en geweldige effecten.

PS: Pas op voor spoilers in deze review.

Valk Exclusief was samen met de twee gelukkige prijswinnaars te gast bij de officiële première van deze geweldige en gewelddadige nieuwe John Wick film. Deze première werd mogelijk gemaakt door Independent Films & Veronica's “Mei Maand Film Maand”.

Zo heeft Valk Exclusief een unieke win actie gehouden, waarbij deze entree tickets te winnen waren, verder heeft de 1ste prijswinnaar ook een weekend weg gewonnen en de 2de prijs een uitgebreid drie gangen diner. De Première entree tickets bestonden uit een onvergetelijke entree op een rode loper waar verschillende bekende Nederlanders werden gefotografeerd. Aanwezigen waren onder andere Rico Verhoeven, Rapper Sjaak en K1-legende Remy Bonjasky.

Na de rode loper en het fotomoment werden de winnaars feestelijk ontvangen met heerlijke hapjes en genoeg drankjes voor een gezellig avond.
Toen wij bij onze stoelen aankwamen stond een grote bak met popcorn klaar en een verfrissend drankje. Na een korte introductie van presentatrice Celine Huijsmans ging het licht langzaam uit en begon de film. Na de eerste paar seconde kregen wij al in de gaten dat dit niet een standaard actiefilm zou gaan worden.

De film begint gelijk met het vervolg op het 2de deel van deze trilogie en trekt u gelijk midden in de gruwelijke actie, die blijft doorgaan.
Na de dood van een internationale moordenaarsgilde De Hoge Tafel op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap is verheven en hij heeft geen toegang tot de diensten van de geheime criminele gemeenschap. Met één enkele vooruitgang en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Hoe John Wick zich er doorheen weet te vechten willen wij graag aan u zelf overlaten. Wel durven wij u alvast stiekem te vertellen dat dit niet het einde zal zijn van zijn avonturen en dat het een open betreft. Een 4de film staat dan ook zeker op de planning.

Mocht u ook heel graag naar deze film willen gaan, dan verwijzen wij u graag via de volgende link om de dichtstbijzijnde bioscoop te vinden en de actuele draaitijden van de film.

Bekijk hier de bioscoop mogelijkheden

Na afloop van de film werden er hapjes en drankjes uitgedeeld. Verder werden er veel bekende Nederlanders geïnterviewd, wat heel leuk was om te zien. De première was echt een bijzondere ervaring die niet vaak voorkomt, het voelde echt even alsof wij een bekende Nederlander waren en daarvoor willen wij Independent Film en Veronica hartelijk danken!
Wilt u dit nu ook een keer meemaken? Neem dan altijd deel aan de Valk Bonus win acties waar dit soort te gekke prijzen te winnen zijn! Wie weet staat u de volgende keer oog in oog met een bekende Nederlander en bent u aanwezig bij een volledig verzorgde première van een nieuwe film.

TRAILER