Direct naar de contentDirect naar de footer

Samen fietsen is leuker!

De Ladies Ride is een uniek fietsevenement voor uitsluitend vrouwen, ongeacht leeftijd, ambitie of soort fiets. Bewegen voor jong en oud en gezelligheid gaan hand in bij de Ladies Ride! Oma’s, moeders, schoonmoeders, tantes, dochters, kleindochters, nichtjes, vriendinnen, collega’s… iedereen is welkom! Plannen voor een team- of personeelsuitje? Ook dát kan!

De Ladies Ride 2018

De Ladies Ride 2018

Tijdens de volledig bewegwijzerde fietsroutes van 35 of 65 Km is er voldoende gelegenheid om te pauzeren op enkele rustpunten.

Ook meiden die een sportieve uitdaging zoeken heten wij van harte welkom… en hoe! Zij mogen zich aansluiten in een peloton dat onder leiding van onze ambassadrice en Nederlands en Wereldkampioene Wielrennen Chantal Blaak een prachtige fietstocht zal maken van 100 Km door de verrassend rijke natuuromgeving rondom Rotterdam-Rijnmond.

Er zijn diverse mobiele fietsenmakers aanwezig om de eerste hulp te verlenen bij pech onderweg. Op het gebied van veiligheid is er gezorgd voor verkeersregelaars bij drukke verkeerspunten en bij start en finish. Bovendien is een ambulance stand-by voor onverhoopt menselijk letsel.

Schrijf je nu in met korting

Schrijf je nu in met korting

Wil jij al deelnemen aan de Ladies Ride? Bestel dan nu jouw ticket met korting!
Via de actiecode VALK2018 ontvang je maar liefst € 5,00 korting op je inschrijving.
Let op: De actiecode is hoofdlettergevoelig.

Schrijf je nu in!

Andere leuke activiteiten

Voor en na het fietsen kan volop worden genoten van vertier op ons Expo Terrein, dé ontmoetingsplek voor alle deelneemsters en overige bezoekers aan de Ladies Ride! Op het bruisende Expo Terrein vol stands en kraampjes is er de hele dag vertier voor jong en oud. Geheel nieuw is de aanwezigheid van Foodtrucks en de yogaworkshops op het strand van Nesselande.

  • Foodtrucks

    De Ladies Ride heeft de activiteiten dit jaar nog verder uitgebreid. Op het Expo terrein vind je dit jaar bijvoorbeeld ook verschillende Foodtrucks. Hier kun je met het gezin genieten van de lekkerste gerechten.

  • Yoga Workshop

    Ben je toe aan wat extra ontspanning of zitten er voor het fietsen wat spieren vast? Hot Yoga Place geven dit jaar bij de Ladies Ride yoga workshops. Ideaal als je helemaal fit de dag door wil komen.

Doe ook een donatie

De Ladies Ride toont haar maatschappelijke betrokkenheid door de deelneemsters de mogelijkheid te bieden op vrijwillige basis een donatie te doen ten bate van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

Meer informatie over de Ladies Ride 2018