Direct naar de contentDirect naar de footer
Laat u inspireren
Laat u inspireren
Laat u inspireren

VALK VOORDEEL KRANT

Lieve gast,

We keren langzaam weer terug naar 'het normaal'. De faciliteiten in onze hotels zijn de afgelopen tijd weer opengegaan. We mogen u weer ontvangen op onze terrassen en u bent weer welkom in onze zwembaden en fitnessruimtes. We zijn blij dat we u weer mogen ontvangen.

In Nederland is nog zoveel moois te ontdekken. Er is zoveel te zien, zoveel te beleven en zoveel te genieten. Daar is in deze editie van de Valk Voordeelkrant extra aandacht aan besteed. De zomer voorspelt veel goeds. We hebben het verdiend om eropuit te gaan en te ontspannen na dit bijzondere jaar. Dus, pak de fiets, uw wandelschoenen en de picknickmand en ga op pad. Geniet van elkaar en geniet van Nederland.

In deze zomereditie vindt u per provincie onze regiopagina's. Deze pagina's geven u nóg meer tips voor locaties die u kunt bezoeken vanuit de hotels. Houd er rekening mee dat voor sommige locaties andere regels gelden in verband met de huidige coronamaatregelen.

We lichten een aantal tipjes van de sluier op: voor alle waterliefhebbers hebben we de mooiste plassen op een rijtje gezet op pagina 17. Bij verschillende plassen in Nederlanf is het mogelijk om sloepen of andere boten te huren. Bekijk de mogelijkheden op www.valkexclusief.nl/sloepje.

Daarnaast wil ik de tip om het Limburgse heuvellandschap te bezoeken, niet aan u voorbij laten gaan. Rondom hotels Heerlen en Maastricht en kastelen TerWorm en Bloemendal liggen prachtige en uitdagende fietsroutes. Pagina 33 vertelt u meer.

Als laatste biedt de provincie Utrecht zowel stad als strand. Pagina 58 vertelt u precies waar u moet zijn.

En er is nog zoveel meer te zien...

Wij wensen u een fijne zomer toe en hopelijk zien we u snel bij één van onze hotels!

Liefs,

Anneloes Schohaus

Lees verder...