Direct naar de contentDirect naar de footer

KIDS TIPS

Naast onze familie arrangementen, is er ook van alles te beleven rond om onze hotels.

HOTEL HAARLEM

Hotel Haarlem ligt dichtbij steden als Amsterdam, maar ook Schiphol of de badplaatsen Zandvoort en Bloemendaal.

Met verschillende meerpersoonskamers kunt u gezellig met uw hele gezin op één kamer overnachten.

Er is dan ook genoeg te beleven in de omgeving van Hotel Haarlem. Wat dacht u van een bezoek aan het Linnaeushof of Raceplanet. Zoekt u een leuke activiteit in Amsterdam? Dan zijn het Rijksmuseam en Nemo echte aanraders!

Voor meer tips en leuke weetjes, kunt u een kijke nemen op dewebsite van Hotel Haarlem.

HOTEL AVIFAUNA

Het hotel grenst direct Vogelpark Avifauna. Hotel- en live cooking gasten hebben gratis toegang! Bekijk de vogeldemonstraties, voer zelf de honingpapegaaien, bewonder de aapjes of leef je uit in de grote speeltuin.

Op 4, 11 en 18 augustus 2017 kunt u ook nog mee met de BBQ Boot. Vaar mee met de bbq-boot van Rederij Avifauna. Een gezellige vaartocht door het mooie Groene Hart. Terwijl u geniet van het uitzicht bereidt onze bbq-chef op het achterdek de heerlijkste spiezen, hamburgers, biefstukjes en gamba’s. De tocht is inclusief salades, sauzen, vers fruit en onbeperkt frisdrank, tapbier en huiswijn. Voor meer informatie, klik hier.

HOTEL MIDDELBURG

Aan het terras van het hotel grenst onze uitdagende speeltuin. Hotel- en restaurantgasten hebben gratis toegang.

Klim en klauter op het klimrek en laat je zelf er weer vanaf glijden op de glijbaan. Natuurlijk zijn er ook schommels, wippen en een groot springkussen.

Ook is er een pannakooi aanwezig waarin je je voetbalkunsten kunt laten zien. Verbaas het publiek met onnavolgbare passeerbewegingen, subtiele hakjes en verbluffende technische hoogstandjes!

En terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, geniet u van een hapje en drankje op ons heerlijke terras.

HOTEL WOLVEGA

Vanaf het terras heeft u uitzicht over de zwemplas met privé strand van Hotel Wolvega. Een uitstekende plek om heerlijk te ontspannen en waar de kinderen in het water en zand kunnen spelen.

DEN HAAG-NOOTDORP

Er is genoeg te beleven in de omgeving van Hotel Den Haag-Nootdorp

Den Haag

Van de Spuistraat, de sfeervolle Haagsche Bluf en de schitterende Passage loop je van de ene trendy winkel naar de andere. De verschillende musea, het binnenhof, en de attractieparken in één stad!

Zoetermeer

SnowWorld Zoetermeer beschikt over drie pistes, waarvan de langste 210 meter is; het bijbehorende dalingspercentage is twintig procent. Een goede tip voor wintersportplezier in zomer en winter!

Beklim de indoor en outdoor klimwand van Ayers Rock en ontdek hoe het voelt om zeventien meter boven de grond aan een touw te hangen. Niet zo'n waaghals? De wanden lopen uiteen van zes tot zeventien meter hoog met wisselende moeilijkheidsgraden. Maar je kunt hier nog veel meer doen dan alleen klimmen. Ga kajakken, mountainbiken, sumoworstelen of waag je aan djembé.

Scheveningen

Scheveningen is de populairste kustplaats van Nederland. Natuurlijk is het brede strand en de gezellige boulevard maar de badplaats heeft ook een groot aantal attracties en muea.

Bijvoorbeeld het circus theater, een enrome bioscoop, de gerenoveerde pier en een overdekt winkelcentrum. Kortom als u iets anders wilt doen dan in de zon liggen zul je je zeker niet vervelen.