Direct naar de contentDirect naar de footer

Halloween Dinerbuffet

Op 25, 26 en 27 oktober staat ons Live Cooking buffet in het teken van Halloween!

Beleef nu ons spannende halloween dinerbuffet met live cooking! Geniet 2,5 uur lang van het live cooking buffet zoals u dat van ons gewend bent en proef de griezelige aanvullingen van onze witte brigade.

Uw avond zal starten met een ruime keuze uit verschillende amuses. Daarna kunt u genieten van een kop huisgemaakte soep van de dag, alsmede een ruim voorgerechten buffet met diverse samengestelde salades én een salade station waar u zelf een verse salade kunt samenstellen. Uiteraard horen hier ook koude vis-en vleesgerechten bij.

Vervolgens heeft u de keuze uit wok, vis- en vleesgerechten die à la minute voor u bereid worden. Deze worden begeleid door een ruime keuze aan bijgerechten.

Tot slot kunt u genieten van een heerlijk dessertbuffet, venitiaanse ijsbar en diverse soorten streekkazen, uiteraard met een glaasje port zoals u dat van ons gewend bent!

Ook denken wij aan onze jongste gasten door middel van een het "Live Cooking kinderbuffet, inclusief Kenny Koken! En extra "griezelige activiteiten”

Beleef het Halloween weekend samen met ons!

Volwassene: € 39,50 p.p. inclusief Hollands drankenarrangement*
Kinderen 13 t/m 17 jaar: €29,50 per kind
Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 13,50 per kind
Kinderen 0 t/m 4 jaar: gratis

* Hollands drankenarrangement, inclusief tapbieren, huiswijn, fris, koffie, thee, verse sappen.