Direct naar de contentDirect naar de footer
Kerstarrangement

Kerstarrangement

Kerstarrangement

Kerstarrangement

Kerstarrangement

Kerstarrangement

Kerstarrangement

Kerstarrangement

Kerstarrangement

Hotel Leiden

Wilt u dit jaar graag Kerst bij ons vieren? Dat kan! Speciaal voor Eerste en Tweede Kerstdag bieden wij een culinair kerstdiner inclusief overnachting aan. Eerst geniet u van een uitgebreid 7-gangen Kerstdiner, waarna u niet meer naar huis hoeft te rijden maar heerlijk kunt relaxen op uw hotelkamer.

Rond 22.00 uur komen wij u bij de kamer een borrelplankje brengen; de prosecco staat al in de koelkast. Een feestelijke manier om de avond mee af te sluiten. In ons comfortabele bed droomt u helemaal weg en geniet u van een onvergetelijk en romantisch nachtje weg. De volgende ochtend kunt u genieten van ons heerlijke ontbijtbuffet in ons restaurant.

DINER
Het 7-gangen kerstdiner start om 16.00 uur waar wij u verwelkomen met een aperitief en amuse. I.v.m. de richtlijnen, waarin het schenken en nuttigen van alcohol na 20.00 uur niet meer is toegestaan, zorgen wij ervoor dat het hoofdgerecht ruimschoots voor 20.00 uur geserveerd wordt. Er wordt een vast kerstmenu aan onze hotelgasten geserveerd. Een vegetarisch alternatief is beschikbaar. Geeft u dit alstublieft aan bij uw reservering.

KERSTMENU
Bekijk hier de invulling van het kerstmenu.

CORONA
Voor een verblijf in ons hotel / restaurant is het noodzakelijk dat u alle bekende richtlijnen volgt, daarnaast volgt u in het hotel de aangegeven routing en aanvullende instructies die wij communiceren middels posters dan wel via ons personeel. Wij plaatsen maximaal 4 personen (uit een huishouden) aan een tafel. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Indien de maatregelen vanuit de overheid wijzigen, behoudt Hotel Leiden zich recht voor om de reservering te annuleren.

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen per email te worden doorgegeven.

AANBETALING
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 1 december 2020 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 1 december 2020 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

Belangrijke informatie

 • Parkeren is gratis bij Hotel Leiden
 • Prijzen zijn exclusief € 2,50 toeristenbelasting p.p.p.n.
 • Inclusief ontbijt
 • Gratis in het hotel
 • 14.00
 • 11.00
 • Annuleren kan kosteloos tot 12 uur op de dag van aankomst. (Afwijkende voorwaarden kunnen van kracht zijn bij suites & arrangementen)

Let op: dit arrangement is beperkt beschikbaar.

Is uw gewenste hotel niet meer beschikbaar? Selecteer dan een andere datum.

Let op: dit arrangement is beperkt beschikbaar.

Kerstarrangement

Dit arrangement bevat:
 • 1x Culinair 7-gangendiner
 • 1x Borrelplankje op de kamer
 • 1x Twee flesjes prosecco op de kamer
 • 1x Overnachting
 • 1x Ontbijtbuffet
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen verblijf
De geselecteerde datum is niet beschikbaar
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor uw opgegeven reisgezelschap of verblijfsperiode
Vanaf
159,00
per persoon
Kosteloos annuleren (Uitzondering van non-refundables & early birds)

Hotel Leiden

Hotel Leiden heeft een prachtig terras direct aan het water. Verblijf in één van de 80 luxe kamers of suites. Tevens beschikt het hotel over 10 multifunctionele zalen die geschikt zijn voor alle bijeenkomsten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,0
1003 beoordelingen
Louise de Paus
Hotel Leiden 
Heerlijk hotel

Het hotel heeft de uitstekende service en het comfort dat een verblijf bij Van der Valk altijd een heerlijke ervaring maakt. Daarbij ligt het op een schitterende locatie en is het voor een groot deel gevestigd in een prachtig, historisch gebouw. Ook is het goed bereikbaar. Er stopt een bus voor de deur. Wij hebben genoten van ons verblijf en komen graag nog eens terug.

TripAdvisor

Impressie van Hotel Leiden