Valentijnsdag is de uitgelezen kans om uw geliefde eens uitgebreid te verrassen. Natuurlijk kan dit met een kaart, bos bloemen of bonbons, maar wilt u dit jaar iets origineels geven aan uw partner? Wellicht uw partner ten huwelijk vragen! De ideale gelegenheid!
Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een mooi Valentijnsarrangement gecreëerd. Verras Uw liefdespartner op Valentijn met een romantische overnachting in een luxe kamer met whirlpool en aparte rainshower. Bij aankomst op uw kamer staat er een kleine lekkere verrassing voor u klaar, om vervolgens aan tafel te gaan in uw hotelkamer voor een mooi 3-gangen diner. Genieten op deze liefdevolle dag.
De volgende ochtend kunt u uitgerust ontwaken en genieten van een heerlijk bezorgd ontbijt.
Aankomst mogelijk vanaf donderdag 10 februari tot en met maandag 15 februari 2021 op basis van arrangement beschikbaarheid! Vanaf prijs is afhankelijk van uw aankomstdag.
Prijs v.a € 84,50 per persoon op basis van beschikbaarheid en tweepersoonsbezetting.
Romantisch Valentijn driegangen keuzemenu:
Voorgerecht, wij bieden de keuze uit twee heerlijke voorgerechten:
Rundercarpaccio
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, olijven, zongedroogde tomaten, kappertjes, pijnboompitten, gemengde sla en truffelmayonaise
of
Sushi Uramaki (6 stuks)
Uramaki (3 stuks) - tempura gebakken garnaal, avocado, bieslook, rode peper, unagisaus en sriracha mayonaise
Uramaki (3 stuks) zalm, mango, avocado, roomkaas, furikake, wasabi-soyadressing en krokante sushirijst
****
Tussengerecht (optioneel)
6 oesters met frambozen vinaigrette
(Meerprijs: € 14,50 per persoon, te bestellen op de avond zelf)
Hoofdgerecht, wij bieden wederom de keuze uit twee culinaire gerechten:
Tournedos (100 gram)
Gebakken tournedos met gekarameliseerde peer en Pedro Ximenez saus
(Optioneel: eendenlever, meerprijs € 3,50)
of
Tongfilet met gamba’s (100 gram)
Gebakken tongfilet met Hollandse garnalen, gamba's, zeekraal en een beurre blanc saus
De hoofdgerechten worden geserveerd met friet en mayonaise
****
Romantisch Valentijns dessert, geserveerd op één groot bord
Chocolade truffeltaart, blue Berry cheesecake, wentelteefje van suikerbrood, hangop van boerenjongens en een crumble van bastogne