Direct naar de contentDirect naar de footer
Directrice voor één dag

of wordt het toch een directeur?

BEPROEF UW GELUK BIJ VALK EXCLUSIEF

Ook dit jaar hebben wij onze gasten de kans gegeven om hun geluk te beproeven bij Van der Valk Exclusief hotels. In samenwerking met de Nederlandse Loterij gaven wij in de wintermaanden december, januari en februari in alle Valk Exclusief hotels 'Geluksloten & Geluksvouchers' weg.

Bent u de gelukkige winnaar van een reis naar Curaçao, een QWIC E-Bike of directeur voor 1 dag? Bekijk snel de Hall of Fame of uw naam er tussen zit!

Ontvang onze nieuwsbrief

 • Altijd op de hoogte van de beste deals
 • Profiteer van de nieuwsbrief kortingen
 • U spaart eenvoudig voor extra voordeel
Hoofdprijs:

Hoofdprijs:

DIRECTEUR/DIRECTRICE VOOR ÉÉN DAG BIJ EEN VAN DER VALK EXCLUSIEF HOTEL

Bekijk de winnaars

Prijzenpakket

 • FIETSEN VAN QWIC

  FIETSEN VAN QWIC

  Maak kans op 1 van de 2 Premium FN7.1 elektrische fietsen van het merk Qwic t.w.v. €2.049,- De fiets wordt geleverd met een accu en 2 jaar garantie. Als u de fiets wint, kunt u deze ophalen bij het hotel waar u het winnende lot heeft verkregen.

  Meer informatie over QWIC
 • Dolfinarium

  Dolfinarium

  Wilt u kans maken op een leuk uitje voor 4 personen bij het Dolfinarium? Elke week maken wij via onze website de winnaars bekend!

  Meer informatie
 • SAMSONITE KOFFERS

  SAMSONITE KOFFERS

  Met uw Valk Gelukslot maakt u tevens kans op een Samsonite S'Cure DLX handbagage koffer t.w.v. €209,-. De koffers zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk handig om mee te nemen tijdens uw bezoek aan een Valk Exclusief hotel!

  Meer informatie
 • WAARDECHEQUE VALK VAKANTIES

  WAARDECHEQUE VALK VAKANTIES

  3 dagen met de auto naar Berlijn een riviercruise of toch liever vliegen? Met de Valk Vakanties waardecheque ter waarde van €100,- heeft u al een leuk begin. Weet u al wie u mee gaat nemen als u wint?

  Valk Vakanties reizen
 • MAAK JEZELF BETER!

  MAAK JEZELF BETER!

  HART- EN VAATZIEKTEN? MAAK JEZELF BETER van hoogleraar diabetologie en internist Hanno Pijl & diëtist en journalist Karine Hoenderdos. Hierin laten zij zien hoe kleine veranderingen in je levensstijl en voeding al tot grote resultaten kunnen leiden.

  Meer informatie
 • WIJN IS ALTIJD FIJN

  WIJN IS ALTIJD FIJN

  Thuis genieten met familie of vrienden van een heerlijk fles Taittinger. Onze wijnhandel "Wijnhandel de Gouden Leeuw" biedt u een giftbox Taittinger champagne inclusief 2 champagne glazen met een verkoop waarde van 100.00,- aan. Bent u geïnteresseerd in al onze dranken bekijk dan ons gehele assortiment hier.

  Meer informatie
 • Gezinsabonnement Julianatoren

  Gezinsabonnement Julianatoren

  Wilt u kans maken op een gezinsabonnement voor Julianatoren? Met uw gelukslot maakt u kans op een abonnement t.w.v. €230,-. Ga met het hele gezin heerlijk op pad en geniet van de vele attracties!

  Meer informatie
 • THIS IS HOLLAND TICKETS

  THIS IS HOLLAND TICKETS

  Wilt u kans maken op een leuk uitje voor 4 personen bij This is Holland? Kom gezellig bij ons dineren of overnachten en ontvang uw Gelukslot en maak kans op een dagje uit!

  Meer informatie
 • IN GESPREK MET DE ORANJES

  IN GESPREK MET DE ORANJES

  OPENHARTIGE INTERVIEWS MET DE LEDEN VAN HET KONINKLIJK HUIS NU GEBUNDELD
  In de televisie-interviews laten de Oranjes zich vaak intiemer benaderen dan ze zelf lijken te
  beseffen.

  Meer informatie
 • SUITE DREAMS

  SUITE DREAMS

  Ervaar ultieme luxe en comfort tijdens een overnachting in één van onze betoverende Suites. Met een Valk Gelukslot maakt u kans op een overnachting inclusief ontbijt in één van onze Valk Exclusief hotels. Suite dreams gegarandeerd ;-).

  Zoek uw Suite
 • LIVE COOKING

  LIVE COOKING

  Kom met 10 vrienden of familieleden genieten van Live Cooking in één van onze Valk Exclusief restaurants. Een compleet verzorgd avondje uit inclusief een rondleiding door het hotel een leuke manier om uw geluk te delen!

  Reserveer Live Cooking
 • De Hoge Vlucht Van de Valk

  De Hoge Vlucht Van de Valk

  Dit prachtige boek vol horecageschiedenis, anekdotes, recepten, speelse en soms ontroerende fotografie, is een getuigenis van het kwaliteitsstreven van meerdere generaties Van der Valken.

  Meer informatie
 • EEN AVONDJE UIT

  EEN AVONDJE UIT

  Beleef een avondje uit naar keuze in Ziggo Dome! Met uw Gelukslot maakt u namelijk kans op 2 concertkaarten naar keuze met een maximale kaartprijs van €100,- per stuk. Kijk alvast in de agenda van Ziggo Dome ter inspiratie!

 • €250,- CASHBACK

  €250,- CASHBACK

  Wat gaat er boven dineren of overnachten bij Valk Exclusief? Gratis overnachten of dineren bij Valk Exclusief! Maak met uw Gelukslot kans om uw uw diner of hotelovernachting terug te winnen met een maximale waarde van €250,-. U krijgt uw cashback in de vorm van een Cadeaucard.

 • STAATSLOT VAN €15,-

  STAATSLOT VAN €15,-

  Wat zou u doen als u de jackpot wint? Met uw Valk Gelukslot maakt u namelijk kans op 1 van de 100 hele Staatssloten. Dat betekent extra kans op geweldige prijzen uit de grootste prijzenpot van Nederland!

  Koop hier uw Staatslot
WIJN IS ALTIJD FIJN

WIJN IS ALTIJD FIJN

Thuis genieten met familie of vrienden van een heerlijk fles Taittinger. Onze wijnhandel "Wijnhandel de Gouden Leeuw" heeft een gevarieerd assortiment.

Koop hier
Bent u één van onze weekwinnaars?!
 • Mis geen enkele actie & aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
 • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!