Direct naar de contentDirect naar de footer

B&B Zandvoort voor een heerlijke strandvakantie

Zandvoort is een prachtige plek om te vertoeven. Of u nu in de zomermaanden of in de herfst een B&B Zandvoort boekt: het verblijf is er altijd fantastisch. De lange boulevard met al zijn gezellige strandtentjes en het brede strand geven iedereen voldoende ruimte om te genieten van de zee vanuit de B&B Zandvoort. Maar er is nog veel meer te beleven. Want vlakbij het strand en het station ligt Circuit Zandvoort. Vanaf 2021 gaat daar de Formule 1 van start. En dan zit iedere B&B Zandvoort helemaal vol. Kom dan genieten van de race bij een van onze Valk Exclusief hotels in de buurt van Zandvoort, in plaats van in een B&B Zandvoort!

Boek hotel Haarlem

Hotels aan zee

Hotels aan zee

Neem een kijkje bij onze hotels aan zee. De Van der Valk hotels zijn de ideale bestemmingen om te genieten van een heerlijk verblijf vlakbij de kust. Dompel uzelf onder in alle luxe en laat u verrassen door wat de hotels u te bieden hebben.

Naar een Zandvoort B&B of toch liever een hotel?

Een B&B Zandvoort is natuurlijk heel gezellig. Maar rondom de Formule 1 Zandvoort zitten deze vol en zijn ze heel erg druk. In Hotel Haarlem ben je al binnen 25 minuten in Zandvoort. Of kies voor een luxe en rustige omgeving in bijvoorbeeld Hotel Schiphol, Amsterdam Zuidas, Leiden, Oostzaan en Akersloot. Ook Hotel Haarlem ligt vlakbij Zandvoort, maar tijdens de Formule 1 periode zit deze al snel vol. Kies dan voor een Valk Exclusief hotel dat iets verder weg ligt, want met het openbaar vervoer reist u gemakkelijk vanuit deze hotels naar het circuit op Zandvoort. Ook kunt u gebruik maken van onze eigen shuttledienst. Daarnaast geniet u van een heerlijk rustige kamer en van alle faciliteiten die onze hotels te bieden hebben. Zo komt u na de spanning van de race weer helemaal tot rust.

Genieten van Zandvoort en een hotelverblijf

Natuurlijk is het heerlijk om de andere dagen van uw verblijf in een hotel nabij Zandvoort te genieten van de omgeving. Hotel Haarlem ligt bijvoorbeeld vlakbij deze historische stad. Geniet van het Teylers museum en het Frans Hals museum. Ga winkelen in de Gouden straatjes en geniet van lekkernijen op een terras. Hotel Oostzaan, Akersloot en Schiphol liggen middenin de bollenstreek. In de lentemaanden valt daar veel te zien. Maar met het openbaar vervoer of onze shuttlebus bent u ook zo in het bruisende Amsterdam. Hotel Leiden biedt u ten slotte een perfecte plek om de geboortestad van Rembrandt te ontdekken.

Meer informatie over onze hotels