Direct naar de contentDirect naar de footer
Luxe kamers en suites
Luxe kamers en suites
Verschillende vergadermogelijkheden
Verken Rotterdam
Kom genieten van een koud drankje of heerlijk gerecht

Blijdorp Van der Valk

Een weekendje Rotterdam zult u aangenaam verrassen. Als Nederlands tweede stad, met de grootste haven van Europa, heeft het zijn bezoekers veel te bieden. Winkelen kan zowel in het moderne stadscentrum als in de Koopgoot of in de overdekte winkelcentra "Zuidplein" en "Alexandrium". Overnachten is in Rotterdam ook geen probleem. Blijdorp Van der Valk is een mooie en comfortabele startplaats voor een ontdekkingstocht door Rotterdam, een echte aanrader.

Reserveer een weekend in Rotterdam

Euromast

Bij een meerdaags bezoek aan Rotterdam kunt u Blijdorp Van der Valk amper negeren. Het ligt onmiddellijk naast dierentuin Blijdorp. Vanaf de indrukwekkende Euromast krijgt u een schitterend uitzicht over het stadscentrum en wat de Rotterdam u te bieden heeft. Te veel om in één weekend te verkennen. Eenmaal Rotterdam bezocht keert u er zeker terug. Was het niet voor de vele rondvaarten en excursies naar de havens, dan zeker voor een bezoek aan de vele musea, aan de Markthal en de Wilhelminapier, aan de Beeldenroute Westersingel of aan het Ahoy. En Blijdorp Van der Valk is vlakbij.

Dierenpark Blijdorp

Of bezoekt u liever dierentuin Blijdorp? Dan is Hotel Van der der Valk een uitstekende start om met de vele troeven van Rotterdam en omgeving kennis te maken. Blijdorp is ongetwijfeld een van de mooiste en meest uitgebreide dierenparken van Nederland. Na vele verbouwingen is het huidige Blijdorp in meerdere gebieden opgesplitst waaronder Oceanium, Arctica, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Europa en Azië. Het beschikt daarnaast over een avontuurlijke buitenspeeltuin. Speciale rondleidingen bieden u een boeiende kijk achter de schermen van dierentuin Blijdorp. Met Blijdorp Van der Valk steeds op de achtergrond. Het hotel ligt precies naast deze dierengarde.

Blijdorp Van der Valk

Plant u een weekend Blijdorp Rotterdam? Dan is een verblijf in Hotel Blijdorp zeker een aanrader. Het valk blijdorp hotel voorziet regelmatig speciale arrangementen met een bezoek aan de dierentuin. Valt een bezoek aan dierentuin Blijdorp en een verblijf in het comfortabele hotel Blijdorp van der Valk in uw smaak? Maar dan kennis met de vele mogelijkheden en bekijk het uitgebreid kameraanbod.

Meer informatie over onze hotels