Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Apeldoorn
Hotel Apeldoorn
Hotel Leiden
Hotel Kasteel Bloemendal
Hotel Tilburg
Hotel Sneek

Booking

Bent u op zoek naar een hotel dat aan al uw eisen voldoet? Dat hoeft niet per se veel tijd te kosten. Zeker niet met zoekmachines als Booking. Via de website Booking Com vindt u al snel een fraaie accommodatie, hoewel het zoeken via Booking Com ook niet altijd even makkelijk is. Daarom een tip: vergeet Booking en plaats gewoon een reservering op de website van het vertrouwde Van der Valk. Hier krijgt u snel en eenvoudig een overzicht van de verschillende Van der Valk-hotels die Nederland rijk is. U ziet precies welke kamers nog beschikbaar zijn en welke faciliteiten u in deze kamers kunt vinden. Dit maakt het maken van een boeking bij onze hotels een simpele handeling. Het voordeel ten opzichte van Booking? De voorpret kan al snel beginnen!

Bekijk onze hotels

Eenvoudig uw boeking plaatsen

Van der Valk staat bekend als een gastvrij hotel waar bezoekers zich meer dan welkom voelen. Al bij binnenkomst ervaart u de warme sfeer en kunt u profiteren van de deskundigheid van het Van der Valk-personeel. Deze gastvrijheid is ook terug te zien op onze websites, waar iedereen op een toegankelijke manier een boeking kan plaatsen voor een mooie kamer in een van onze hotels. Bovendien is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers. U ziet: u heeft een website als Booking eigenlijk helemaal niet nodig...

Booking of Van der Valk?

Gaat u via Booking Com hotels boeken of kiest u toch voor Van der Valk? Wij adviseren de tweede optie. Het plaatsen van een reservering bij een van onze hotels is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een hotel waar u even helemaal tot rust wil komen. Het is een optie om bijvoorbeeld de feestdagen bij ons door te brengen – of om uw verblijf in het hotel te combineren met een stedentrip of een fiets- of wandeltocht. Kortom: vergeet Booking en het Booking hotel, maar kies voor Van der Valk!

Meer informatie over onze hotels