Direct naar de contentDirect naar de footer

Camping Wassenaar

Wanneer u een bezoek wilt brengen aan het spectaculaire attractiepark Duinrell kunt u ervoor kiezen om te overnachten op een camping in Wassenaar. Hierdoor kunt u uw aanwezigheid in het park over meerdere dagen spreiden, waardoor u voldoende tijd heeft om zowel het park te zien, maar ook te kunnen spetteren in het Tikibad. Het is aan te raden om een camping in Wassenaar te boeken, zodat u zich gemakkelijk naar het park kunt begeven. Naast een camping in Wassenaar is het ook een optie om te overnachten in een luxe hotel. Het Van der Valk hotel Leiden is zo'n hotel dat van alle gemakken is voorzien.

Boek een camping Wassenaar

Camping Wassenaar of toch een comfortabele hotelkamer?

Het Van der Valk hotel in Leiden is, net als de Duinrell camping, dichtbij het park gevestigd. Een groot voordeel van het boeken van dit hotel, vergeleken met een camping in Duinrell, is dat u profiteert van alle luxe en comfort van een hotel. De mooie hotelkamers en suites zijn sfeervol ingericht en voorzien van comfortabele bedden. Na een aangename nacht kunt u aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet in het restaurant, maar het is ook een optie om het ontbijt op uw hotelkamer te laten serveren. Wanneer u waarde hecht aan een goede nachtrust en luxe, is het zeker een optie om voor een hotelovernachting te kiezen in plaats van een camping in Wassenaar.

Combineer uw bezoek aan Duinrell met luxe bij Van der Valk

In Attractiepark Duinrell is er genoeg te zien en te beleven voor zowel jong als oud. U merkt al snel dat het park genoeg te bieden heeft om uzelf en uw gezin een aantal dagen te vermaken. Wanneer u uiteindelijk al het leuks in het park heeft bezocht, kunt u zich terugtrekken in het hotel en daar genieten van alle faciliteiten. Zo kunt u neerstrijken op het terras gelegen aan de Oude Rijn en zijn er gratis fitnessfaciliteiten.

Meer informatie over onze hotels