Direct naar de contentDirect naar de footer

Duinrell huisje

Zwemmen in het Tikibad, spannende attracties voor de echte durfals en genoeg speelplezier voor de allerkleinsten; bij het spetterende Duinrell is er genoeg te zien en te beleven voor het hele gezin. Omdat het park zo groots en meeslepend is, is een overnachting in een vakantiehuisje Duinrell de ultieme oplossing om niets te missen van alle spektakels van het park. Combineer uw bezoek aan Duinrell met een overnachting bij Van der Valk hotel Leiden en ervaar de voordelen van Van der Valk.

Boek een Duinrell huisje

Duinrell huisje dichtbij het park

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om te overnachten op een camping of in een Duinrell bungalow. Toch zijn er veel bezoekers die zichzelf graag verwennen en het liefst willen dat hun huisje Duinrell is voorzien van een ligbad en een aparte douche. Gelukkig is dit bij de 80 stijlvolle kamers en suites van Van der Valk hotel Leiden het geval. Bovendien heeft het hotel een gezellige bar en brasserie en een zonnig terras gelegen aan de Oude Rijn. Het is zelfs mogelijk om op ieder moment van de dag gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten. Dankzij de aanwezigheid van twee halters met gewichten en vijf cardioapparaten blijft u zelfs tijdens uw verblijf in topvorm. Het gebruik van de fitnessfaciliteiten in het Duinrell huisje is gratis voor gasten van het hotel.

Optimaal genieten in een Duinrell huisje

Wanneer u zich even niet in het park bevindt, profiteert u van alle luxe van het Duinrell huisje. Zo brengen u en uw gezin vervolgens volledig uitgerust en opgeladen een bezoek aan het park. Omdat het hotel dichtbij het park ligt, is het zelfs een optie om tussendoor terug te gaan naar uw Duinrell huisje voor een smakelijke lunch in de brasserie of voor een powernap. Behalve het spetterende Duinrell zijn ook de Linnaeushof en het Smalspoormuseum dichtbij het hotel gelegen en zeker de moeite van een bezoek waard.

Meer informatie over onze hotels