Direct naar de contentDirect naar de footer

Dusseldorf Airport hotel

Vliegt u binnenkort van of naar Dusseldorf Airport? Begin of eindig uw zakelijke reis of vakantie dan met een overnachting in het luxueuze Dusseldorf Airport Hotel. In dit hotel komt u optimaal tot rust, geniet u van de uitgebreide wellness en reist u ontspannen – binnen vijf minuten- van en naar het vliegveld met een shuttle service.

Boek nu Dusseldorf Airport hotel

  • Park, Sleep & Fly arrangement

    Met ons Park, Sleep & Fly arrangement verblijft u 1 nacht in ons hotel en kunt u uw auto 14 dagen kosteloos parkeren in onze parkeergarage wanneer u op vakantie bent. Verder regelen wij een One-Way-Transfer naar Düsseldorf Airport.

  • Airport hotel Dusseldorf

    Overnachten bij Van der Valk Dusseldorf doet u in een luxe hotelkamer of suite. Het hotel bevindt zich op een steenworp afstand van de luchthaven en is verder gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ons hotel is bij uitstek geschikt voor zowel zakelijke als recreatieve gasten.

Ontspannen op reis

Of u zich nu klaarmaakt voor een zakelijke of een recreatieve reis of juist aankomt op Dusseldorf Airport: in het Dusseldorf Airport hotel kunt u heerlijk tot rust komen. U bevindt zich bovendien op slechts vijf minuten reizen met de shuttle vanaf het vliegveld. Ideaal dus als u een vroege vlucht heeft of juist laat aankomt op het vliegveld! Daarnaast is er natuurlijk niets fijner dan echt even ontspannen voor of na een lange reis. Dit doet u onder andere in onze uitgebreide wellness en in onze gezellige hotelbar en restaurant, waar u aan het juiste adres bent voor een smaakvol hapje en drankje. Uiteraard zijn ook de moderne en luxe kamers de ideale plek als u zich even wilt terugtrekken. Hier kunt u ongestoord uitrusten vlak voor of na een lange en vermoeiende reis!

Dusseldorf Airport hotel: ideaal voor zowel zakelijke als recreatieve bezoekjes

Gaat u op zakenreis en wilt u nog wat dingen voorbereiden? Dankzij de gratis WiFi in het Airport hotel Dusseldorf heeft u hier alle mogelijkheden voor. Werk dan ook in alle rust op uw hotelkamer of onder het genot van een kopje koffie in onze hotelbar. Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een zakelijke meeting met een internationaal gezelschap? Ook dan is het Dusseldorf Airport hotel een geschikte optie. Dankzij de ideale ligging is het hotel voor iedereen goed bereikbaar en daarnaast beschikt het hotel over maar liefst vijftien zalen, waar u kunt bijeenkomen en vergaderen. Komt u naar het Dusseldorf Airport hotel voor recreatieve doeleinden? Combineer uw overnachting in het hotel dan bijvoorbeeld met een bezoekje aan de gezellige stad Dusseldorf. In Dusseldorf kunt u heerlijk shoppen, wandelen langs de Rijn en genieten van culturele en historische bezienswaardigheden.

Meer informatie over onze hotels