Direct naar de contentDirect naar de footer

Maak gebruik van onze Efteling hotel aanbieding!

Een uitje naar de Efteling brengen wordt extra leuk wanneer u dit afsluit met een overnachting in de omgeving. Uw kinderen zullen het heerlijk vinden dat ze na zo’n leuke dag niet meteen weer naar huis hoeven. Bij Hotel Tilburg kunt u daarom genieten van onze Efteling hotel aanbieding. Zo maakt u van uw uitje een compleet weekendje weg of een leuke minivakantie, maar natuurlijk zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. U wilt immers uw geld liever uitgeven in het pretpark of aan andere leuke activiteiten die u in en rondom het Hotel Tilburg vindt.

Boek een Efteling hotel aanbieding

De Efteling

De Efteling

Laat al je fantasieën werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Efteling. Ervaar 35 verschillende attracties voor jong en oud. Bekijk nu alle attractieparken in de buurt van de Valk Exclusief hotels.

Maak gebruik van de Efteling hotel aanbieding bij Hotel Tilburg

Of u nu van ver komt of van uw uitje naar de Efteling een compleet weekendje weg wilt maken: de Efteling hotel aanbieding is voor iedereen ideaal. Behalve dat u in Hotel Tilburg regelmatig interessante acties en kortingen ontdekt, voldoet het hotel ook aan alle overige eisen om van uw verblijf een succes te maken. Zo beschikt het hotel over een wellnesscentrum, beautysalon, fitness en zwembad. Er is dus zowel voor u als voor uw kinderen genoeg te beleven of te ontspannen na een lange dag in het pretpark. In de skybar, daktuin en het gezellige restaurant kunt u bovendien relaxen met een hapje en een drankje. Volop genieten van een echt vakantiegevoel: check!

Een unieke Efteling met hotel aanbieding

Hotel Tilburg is een modern en onlangs geopend hotel dat zich op de ideale locatie bevindt als u naar de Efteling wilt. In slechts een kwartiertje bereikt u met de auto namelijk al het pretpark. Daarnaast is de Efteling hotel aanbieding ook aan te raden om de gezellige omgeving van Tilburg te ontdekken. Zo rijdt u binnen ongeveer tien minuten naar het centrum van Tilburg en bevinden ook andere bezienswaardigheden zich op een steenworp afstand. Bezoek bijvoorbeeld mooie kerken en musea in Tilburg of ga een dagje naar het Safaripark Beekse Bergen. Maak met deze unieke Efteling hotel aanbieding dan ook het hele gezin gelukkig door er een onvergetelijke dag én overnachting van te maken. Alvast veel plezier gewenst!

Meer informatie over Hotel Tilburg