Direct naar de contentDirect naar de footer

Euromast hotel

De Euromast is één van de bekendste highlights van Rotterdam. Deze 185 meter toren is naast de Erasmusbrug ook nog eens één van de iconische gebouwen die de skyline van Rotterdam bepalen. Alle reden om Rotterdam eens te bezoeken en de Euromast te beklimmen. Het is namelijk de hoogste toren in Nederland die voor het publiek is geopend. Naast de Euromast biedt Rotterdam meer om de zien, dus Rotterdam is een ideale stad om er enkele dagen op uit te trekken. Wij bieden u één van de Euromast hotels in de buurt aan, voor een ontspannen verblijf in Rotterdam.

Boek nu een Euromast hotel

Euromast hotel Rotterdam-Blijdorp

Hotel Rotterdam-Blijdorp is een echt Euromast Rotterdam hotel. Het hotel ligt in de buurt van de Euromast, maar is ook heel gemakkelijk te bereiken omdat het pal aan de A13 ligt. Verder ligt naast het hotel Diergaarde Blijdorp, zodat u na een overnachting in uw hotelkamer Euromast ook nog eens deze dierentuin kunt bezoeken. In ons hotel Rotterdam-Blijdorp heeft u keuze uit diverse luxe en ruim ingerichte hotelkamers. Zo kunt u kiezen uit de Classic kamer, de Superior kamer en de Executive kamer. Wilt u helemaal luxe verblijven, kiest u dan de junior Suite of de Suite, waarbij de Suite een luxe inloopdouche heeft. U maakt uw verblijf in dit Euromast hotel nog aangenamer door gebruik te maken van het moderne wellness center.

Euromast hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

Ons andere Euromast hotel Rotterdam ligt aan de rand van Rotterdam op de kruising tussen de A20 en de N219, nabij het Valkenpark. Naast uw bezoek aan de Euromast, ligt het hotel bij de Reeuwijkse Plassen, waardoor u optimaal kunt genieten van Rotterdams groene hart en waar u heerlijke fiets-en wandeltochten kunt maken. U kunt in dit Euromast hotel kiezen uit een Comfort kamer met bad/douche combinatie of uit een Comfort kamer met luxe inloopdouche. De Luxe kamer heeft een groter oppervlak en u heeft uitzicht over het IJsselpark. Of kiest u uit één van onze luxe themasuites, zoals de Parijs suite, de Montreal suite of de New York suite. Komt u na uw bezoek aan de Euromast terug in ons Euromast hotel, dan is het heerlijk ontspannen in de luxe wellness of geniet u van een heerlijke diner in ons restaurant. Uw bezoek aan ons hotel Euromast zal een onuitwisbare indruk van Rotterdam en omgeving achterlaten.

Meer informatie over onze hotels