Direct naar de contentDirect naar de footer

Eurovisie Songfestival 2021

Het is besloten: het Eurovisie Songfestival 2021 vindt plaats in Rotterdam. De meeste mensen kunnen zich de vorige keer dat het songfestival in Nederland was niet of amper herinneren. Eurovisie Songfestival 2021 wordt een waar spektakel en een evenement om nooit te vergeten. Inwoners van Rotterdam hebben geluk: zij zitten op de eerste rij. Wilt u de Eurovisie Songfestival Rotterdam 2021 ook van dichtbij ervaren, maar woont u niet echt in de buurt, boek dan nu alvast een hotel in de buurt van het Songfestival.

Boek een hotel voor het Eurovisie Songfestival 2021

 • Hotel Rotterdam-Blijdorp

  Hotel Rotterdam-Blijdorp

  • Diergaarde Blijdorp ligt naast het hotel
  • Het wellnesscenter ligt op 50 meter

  Rotterdam Ahoy is op 20 autominuten vanaf Hotel Rotterdam-Blijdorp.

  Boeken
 • Hotel Den Haag-Nootdorp

  Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Den Haag heeft een bruisend stadscentrum
  • Een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes

  Rotterdam Ahoy is 30 minuten met de auto rijden vanaf Hotel Den Haag-Nootdorp.

  Boeken

Hotel in de buurt van het Rotterdam eurovisie songfestival 2021

Eurovisie Songfestival 2021 wordt een evenement om nooit te vergeten. Maak alles van dichtbij mee in een van onze Valk Exclusief Hotels. Gelukkig zijn er verschillende Valk Exclusief hotels in de buurt van het Eurovisie Songfestival 2021, waar u uit kunt kiezen. De meest voor de hand liggende Eurovisie songfestival 2021 hotel is één van de twee Valk Exclusief Hotels in Rotterdam: Hotel Rotterdam-Blijdorp en Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk, ideaal wanneer u op zoek bent naar een hotel Rotterdam Ahoy.

Ook vanaf Hotel Dordrecht en Hotel Den Haag-Nootdorp bent u zo in Rotterdam en kunt u genieten van alle festiviteiten. Zorg dat u erbij bent en maak er een gezellig weekendje weg van om nooit te vergeten!

Begin heerlijk ontspannen aan het eurovisiesongfestival 2021

Het Eurovisie Songfestival 2021 Nederland is een drukke bedoening. Bent u van plan een of meerdere shows te bezoeken, dan kunt u daarna wel wat ontspanning gebruiken. In onze hotels staat het personeel voor u klaar om u te helpen genieten en ontspannen. Boek voor de festiviteiten beginnen een kamer bij ons hotel songfestival en geniet van een ochtend uitslapen en een uitgebreid hotelontbijt, voordat u vertrekt richting het Eurovisie Songfestival 2021. ’S avonds na de optredens hoeft u niet ver te reizen en kunt u heerlijk uitrusten in uw ruime hotelkamer of suite. Liefhebbers kunnen tijdens hun verblijf in een Valk Exclusief Hotel gebruik maken van de uitgebreide wellness faciliteiten. Boek een massage of gezichtsbehandeling en duik de sauna of stoomcabine in. Zo begint u ontspannen aan het songfestival en bent u helemaal klaar voor dit bijzondere spektakel. Kies Valk Exclusief om tijdens het Eurovisie songfestival 2021 overnachten en maak er een onvergetelijk feestje van!

Bekijk al onze hotels