Direct naar de contentDirect naar de footer

Eurovisie Songfestival live

In 2021 is Nederland het gastland voor het Eurovisie Songfestival en Ahoy in Rotterdam blijkt de aangewezen locatie te zijn waar het spektakel medio mei plaats gaat vinden. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het liedjesfestijn gestart en beginnen ook de fans warm te lopen om het Eurovisie Songfestival live mee te kunnen maken. Aangezien deze happening niet alleen maar in Nederland razend populair is, maar ook in tal van andere landen in Europa en ver daarbuiten, kan Rotterdam in de periode rond het songfestival op extra veel bezoekers rekenen. Deze drukte heeft ongetwijfeld ook een effect op de hotelbezetting in de regio.

Boek een hotel voor het Eurovisie Songfestival live

 • Hotel Rotterdam-Blijdorp

  Hotel Rotterdam-Blijdorp

  • Diergaarde Blijdorp ligt naast het hotel
  • Het wellnesscenter ligt op 50 meter

  Rotterdam Ahoy is op 20 autominuten vanaf Hotel Rotterdam-Blijdorp.

  Boek hier
 • Hotel Dordrecht

  Hotel Dordrecht

  • Een geweldig zwembad
  • Vlakbij Nationaal Park De Biesbosch

  Rotterdam Ahoy is op 20 autominuten vanaf Hotel Dordrecht.

  Boek hier
 • Hotel Den Haag-Nootdorp

  Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Den Haag heeft een bruisend stadscentrum
  • Een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes

  Rotterdam Ahoy is op 30 autominuten vanaf Hotel Den Haag-Nootdorp.

  Boek hier

Hotelovernachtingen tijdens het Eurovisie Songfestival live spektakel

Wanneer u zelf niet in de regio Rotterdam woont, dan is tijdig een hotelkamer boeken als u het Eurovisie Songfestival live kijken wilt een absolute aanrader. U kunt via Valk Exclusief terecht bij vier hotels in de buurt: Hotel Rotterdam-Blijdorp, Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk, Hotel Dordrecht en Hotel Den Haag-Nootdorp. Of u er nu voor kiest om een voorronde of de finale van het Eurovisie Songfestival live te aanschouwen, de verbindingen voor eigen en openbaar vervoer tussen de zojuist genoemde hotels en Ahoy in Rotterdam zijn zo goed, dat u zich geen zorgen hoeft te maken over lastige bereikbaarheid.

Meer dan alleen maar het Eurovisie Songfestival live meemaken

Het is zonder meer begrijpelijk dat u een of meerdere hotelovernachtingen bij een Valk Exclusief hotel benut om ontspannen het Eurovisie Songfestival live mee te kunnen maken. Wellicht kunt u meteen de mogelijkheid van uw verblijf benutten om nader kennis te maken met Rotterdam. Het is per slot van rekening de havenstad bij uitstek van Nederland en biedt u de mogelijkheid tot het maken van rondvaarten door het imposante havengebied. Rotterdam is daarnaast ook een prima plek om te winkelen. Met name de zogenoemde Koopgoot trekt menig shopping lover. Wilt u de drukte van de stad even ontvluchten en in alle rust kennismaken met tal van verschillende exotische dieren? Breng dan een bezoek aan Diergaarde Blijdorp. Rotterdam biedt u veel meer dan alleen maar de Eurovisie songfestival live Rotterdam kijken en Valk Exclusief is tijdens uw verblijf graag uw luxe uitvalsbasis.

Bekijk al onze hotels