Direct naar de contentDirect naar de footer

Eurovisie Songfestival Rotterdam

We hebben er vele tientallen jaren op moeten wachten, maar in 2021 gaat het dan uiteindelijk gebeuren: Nederland mag het Eurovisie Songfestival organiseren. In welke stad de happening plaats zou vinden was maandenlang onduidelijk. Maar inmiddels weten we dat de NPO voor het uitzenden van het Eurovisie Songfestival Rotterdam de meest geschikte locatie vindt. De keuze voor de havenstad betekent dat er medio mei een enorme toeloop wordt verwacht. Niet alleen maar van Nederlandse songfestival fans, maar ook van vele duizenden buitenlandse gasten, die hun land tijdens het Eurovisie Songfestival Rotterdam komen steunen.

Boek een hotel voor het Eurovisie Songfestival Rotterdam

 • Hotel Rotterdam-Blijdorp

  Hotel Rotterdam-Blijdorp

  • Diergaarde Blijdorp ligt naast het hotel
  • Het wellnesscenter ligt op 50 meter

  Rotterdam Ahoy is op 20 autominuten vanaf Hotel Rotterdam-Blijdorp.

  Boek hier
 • Hotel Dordrecht

  Hotel Dordrecht

  • Een geweldig zwembad
  • Vlakbij Nationaal Park De Biesbosch

  Rotterdam Ahoy is op 20 autominuten vanaf Hotel Dordrecht.

  Boek hier
 • Hotel Den Haag-Nootdorp

  Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Den Haag heeft een bruisend stadscentrum
  • Een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes

  Rotterdam Ahoy is op 30 autominuten vanaf Hotel Den Haag-Nootdorp.

  Boek hier

Het Eurovisie Songfestival Rotterdam in combinatie met hotelovernachtingen

Aangezien lang niet iedereen die een bezoek brengt aan het Eurovisie Songfestival Rotterdam Ahoy als ‘buurman’ heeft, kan Valk Exclusief u van dienst zijn met hotelovernachtingen in de nabije omgeving. De meest dichtstbijzijnde hotels met het oog op de locatie van het Eurovisie Songfestival Rotterdam zijn Hotel Rotterdam-Blijdorp, Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk, Hotel Dordrecht en Hotel Den Haag-Nootdorp. Gaat u tijdens uw bezoek aan het Eurovisie Songfestival Rotterdam overnachten in een van deze hotels, dan kunt u er zeker van zijn dat u omgeven wordt door luxe en ontspannen kunt genieten van uw nachtrust. Zorg er echter wel voor dat u tijdig boekt, want het enorme internationale animo voor het festival zal absoluut gevolgen hebben voor de hotelbezetting in en om Rotterdam.

Rotterdam: meer dan alleen maar het Songfestival

Als u in een van onze Valk Exclusief hotels verblijft om een bezoek aan het Eurovisie Songfestival Rotterdam te brengen, betekent dat natuurlijk niet dat u zich hoeft te beperken tot het ritje van en naar Ahoy. Benut desgewenst ook uw vrije tijd om in de stad van andere attracties te genieten. De meest bekende attractie is waarschijnlijk de Euromast, die u de mogelijkheid biedt om op 185 meter hoogte weids uit te kijken over de stad. Aangezien Rotterdam dé havenstad van Nederland is, zijn er ook mogelijkheden om rondvaarten door het havengebied mee te maken. Vindt u het indrukwekkend om exotische dieren in levende lijve van dichtbij te bekijken? Dan kunt u daarvoor terecht in Diergaarde Blijdorp. Een verblijf in een Valk Exclusief Eurovisie Songfestival Rotterdam hotel biedt u volop gevarieerde mogelijkheden om de veelzijdigheid van Rotterdam te ontdekken.

Bekijk al onze hotels