Direct naar de contentDirect naar de footer

Eurovision Songfestival Rotterdam

De geweldige prestatie die zanger Duncan Laurence in 2019 tijdens het songfestival in Israël leverde heeft ervoor gezorgd dat Nederland het eerstvolgende gastland wordt dat deze grootse happening mag organiseren. Na veel wikken en wegen heeft men uiteindelijk als stad voor de Eurovision songfestival 2020 Rotterdam uitgekozen. Aangezien het niet zo heel erg vaak voorkomt dat Nederland het organiserende land voor dit festival is, zal het animo om hierbij aanwezig te kunnen zijn groot zijn. En dan spreken we nog niet eens over de belangstelling van de supporters van de tientallen buitenlandse acts, die ook maar wat graag het Eurovision Songfestival Rotterdam mee willen maken. Kortom, het wordt medio mei 2020 gegarandeerd extra druk in de havenstad.

Boek een hotel voor het Eurovision Songfestival Rotterdam

 • Hotel Rotterdam-Blijdorp

  Hotel Rotterdam-Blijdorp

  • Diergaarde Blijdorp ligt naast het hotel
  • Het wellnesscenter ligt op 50 meter

  Rotterdam Ahoy is op 20 autominuten vanaf Hotel Rotterdam-Blijdorp.

  Boek hier
 • Hotel Dordrecht

  Hotel Dordrecht

  • Een geweldig zwembad
  • Vlakbij Nationaal Park De Biesbosch

  Rotterdam Ahoy is op 20 autominuten vanaf Hotel Dordrecht.

  Boek hier
 • Hotel Den Haag-Nootdorp

  Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Den Haag heeft een bruisend stadscentrum
  • Een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes

  Rotterdam Ahoy is op 30 autominuten vanaf Hotel Den Haag-Nootdorp.

  Boek hier

Overnachtingsmogelijkheden tijdens het Eurovision Songfestival Rotterdam

Wilt u zelf ook graag in de zaal aanwezig zijn tijdens de live uitzending van een van de voorrondes of de finale van het Eurovision Songfestival Rotterdam, maar woont u niet in de buurt? Dan kunt u er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om in een Valk Exclusief hotel in de omgeving te overnachten. In de stad is wat dat betreft Hotel Rotterdam-Blijdorp en Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk beschikbaar. Vindt u een korte reisafstand geen probleem, dan kunt u ook voor en na het Eurovision Songfestival Rotterdam overnachten in Hotel Dordrecht of Hotel Den Haag-Nootdorp. Voor alle Valk Exclusief hotels geldt dat ze dicht bij uitvalswegen en openbaar vervoersmogelijkheden liggen, zodat u voor een bezoek aan het Eurovision Songfestival Rotterdam Ahoy gemakkelijk kunt bereiken.

Andere activiteiten naast het Eurovision Songfestival Rotterdam

Ook al is uw hoofddoel van een verblijf in een van onze Valk Exclusief hotels het Eurovision Songfestival Rotterdam, toch hoeft dat niet te betekenen dat u zich alleen maar beperkt tot een bezoek aan Ahoy. U kunt ook meteen van de gelegenheid gebruik maken om de stad Rotterdam zelf te verkennen. Dat kan ter land, te water en in de lucht. Ter land kunt u ervoor kiezen om de moderne architectuur en de Erasmusbrug te gaan bewonderen of te gaan shoppen in de vermaarde Rotterdamse Koopgoot. Te water zijn er verschillende opties voor rondvaarten door de haven voor handen, terwijl u de stad – om het plaatje compleet te maken – ook vanuit de lucht kunt bekijken als u het panoramadek van de Euromast bezoekt.

Bekijk al onze hotels