Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Apeldoorn
Hotel Apeldoorn
;
Hotel Leiden
Hotel Kasteel Bloemendal
Hotel Tilburg
Hotel Sneek

Fletcher hotels

De authentieke hotel-restaurants van Fletcher Hotels zijn doorgaans te vinden in gebouwen met een rijke historie. De Fletcher Hotels zijn in Nederland op verschillende plaatsen gevestigd, waardoor u waarschijnlijk altijd wel een hotel vindt op of nabij de gewenste locatie. Toch is het ook belangrijk om te weten dat u voor een overnachting in een mooi hotel niet alleen maar terecht kan bij Fletcher Hotels. Naast de Fletcher Hotels heeft u namelijk nog meer accommodaties om uit te kiezen. Een voorbeeld hiervan zijn de hotels van Van der Valk. Ook bij Van der Valk mag u hotels verwachten die op prachtige locaties gevestigd zijn en beschikken over luxueuze faciliteiten.

Bekijk onze arrangementen

Familiekamers van Fletcher Hotels

De familiekamers van Van der Valk zijn, net zoals de Fletcher Hotel familiekamers, zeer ruim en comfortabel. Bovendien kunt u bij Van der Valk, afhankelijk van het hotel waar u verblijft, profiteren van diverse faciliteiten in de kamers, zoals gratis wifi, een bubbelbad en een regendouche. Buiten de faciliteiten op uw kamer bieden we ook allerlei mogelijkheden elders in onze hotels. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de luxe Van der Valk-restaurants, uitgebreide fitnessruimtes of, op sommige locaties, zwembad. U leest het al: als u op zoek bent naar een hotel waar u met uw hele gezin kunt ontspannen, hoeft u niet meteen te kiezen voor Fletcher Hotels, maar kunt u ook terecht bij Van der Valk.

Hotel met zwembad

Zelfs wanneer u graag in een hotel met zwemmogelijkheden wil verblijven, hoeft u niet vast te zitten aan een Fletcher Hotel met zwembad. Behalve de Fletcher Hotels beschikken ook verschillende Van der Valk-hotels over een luxueus zwembad. Hier kunt u in alle rust baantjes trekken of spetteren met uw kinderen. Weer andere Van der Valk-hotels hebben naast een zwembad ook een wellnesscentrum met een sauna, een stoombad en een beautysalon. Pure luxe dus, wanneer u overnacht bij een van de accommodaties van Van der Valk.

Meer informatie over onze hotels