Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop overnachten Texel

Plannen om naar Texel te gaan? Dat begrijpen we heel goed. Het is een eiland dat rust en ruimte uitstraalt – en juist dat is iets waar we vandaag de dag steeds vaker naar op zoek zijn. Tip: Combineer een verblijf op het eiland met een overnachting een nabijgelegen Van der Valk-hotel. Zo kunt u uitermate genieten van een arrangement Texel zónder daar te veel geld voor te betalen.

Bekijk ons hotel dichtbij Texel

Goedkoop overnachten op Texel: voor u

Er is ontzettend veel te doen op het eiland, waardoor u zich absoluut niet snel verveelt. Zo kunt u een bezoek brengen aan diverse musea en is het natuurlijk mogelijk om heerlijk uit te waaien op het rustige strand. Bovendien kunt u uren wandelen in de duinen en genieten van verschillende landschappen.

Wilt u goedkoop overnachten bij Texel? Maak dan gebruik van een aanbieding Texel zoals we die bij Van der Valk regelmatig aanbieden. U kunt in onze hotels rekenen op mooie kamers waarin u volledig tot rust komt in de prettige ambiance die er bij ons standaard heerst. De hotels zijn vaak voorzien van extra faciliteiten, zoals een zwembad, sauna en fitness. Bovendien kunt u altijd aanschuiven in het sfeervolle restaurant. Dankzij al deze luxe faciliteiten kunt u goedkoop overnachten in Texel zonder dat het verblijf in het hotel goedkoop aanvoelt.

Kies zelf uw favoriete Van der Valk hotel

Omdat Van der Valk-hotels op diverse plaatsen in Nederland zijn gevestigd, kunt u zelf bepalen in welk hotel u verblijft. Er zijn namelijk verschillende opties tot goedkoop overnachten bij Texel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het prachtige Van der Valk-hotel in Wieringerwerf. Wilt u goedkoop overnachten bij Texel combineren met een bezoek aan Amsterdam? Kies dan voor het luxe Van der Valk-hotel Amsterdam-Oostzaan. Dankzij de keuzemogelijkheden kunt u vooraf bepalen welke faciliteiten absoluut aanwezig moeten zijn tijdens het goedkoop overnachten bij Texel. Wij zorgen er vervolgens graag voor dat uw verblijf aan al uw eisen voldoet.

Meer informatie over onze hotels