Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel aan zee Noordwijk

Het strand van Noordwijk is één van de populaire stranden die Nederland rijk is. Naast het strand is ook Noordwijk zelf een leuke plaats om te bezoeken. Bij mooi zonnig weer kunt u lekker op het strand liggen, maar ook met minder mooi weer is het strand van Noordwijk het bezoeken waard. U kunt dan heerlijk uitwaaien en een frisse neus halen. Een weekendje hotel aan zee Noordwijk is daarom een uitstekende gelegenheid om er even op uit te trekken en tot rust te komen. Zoekt u een hotel aan zee Noordwijk? In de buurt van Noordwijk kunt u terecht in één van onze hotels.

Boek een hotel aan zee Noordwijk

Hotel Leiden als hotel aan zee Noordwijk

Een hotel op ongeveer 15 minuten van Noordwijk is ons Hotel Leiden. Dit maakt Hotel Leiden een prima Noordwijk hotel aan zee. Hotel Leiden ligt aan de A44, aan de rand van Leiden. U kunt uw bezoek aan Noordwijk dan ook gemakkelijk combineren met een bezoek aan de stad Leiden. Ons Hotel Leiden is gevestigd in een mooi authentiek pand aan het water. Vanaf het terras van ons restaurant is het goed toeven, met uitzicht over de Oude Rijn. De hotelkamers zijn verdeeld over diverse verdiepingen en het souterrain. Enkele kamers hebben een balkon of een terras. De kamers zijn stijlvol ingericht, waarbij de meeste kamers zijn voorzien van een bubbelbad. In ons restaurant & brasserie gebruikt u 's ochtends het uitgebreide ontbijtbuffet. Maar u kunt ook gebruikmaken van een lunch of diner. Dit is uiteraard erg ontspannend na een dagje in Noordwijk. Bij mooi weer is ons terras zeker uitnodigend om te genieten van een borrel.

Hotel de Gouden Leeuw als hotel aan zee Noordwijk

Ons Hotel de Gouden Leeuw fungeert ook als hotel aan zee Noordwijk. Hotel de Gouden Leeuw ligt op een schitterende locatie, pal naast het koninklijk landgoed De Horsten. Het is daarom ook een uitstekende locatie waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Als u naar Noordwijk wilt, dan rijdt u er ongeveer 20 minuten over. Ons hotel heeft diverse kamers, waarbij zelfs de standaardkamer al voorzien is van een rainshower. Dit geldt ook voor alle overige kamers en hier geniet u ook nog eens van een separaat bad. In onze suites geniet u daarnaast nog van een bubbelbad of een stoomcabine. Komt u na een dagje Noordwijk weer terug in dit hotel aan zee Noordwijk, dan is het heerlijk ontspannen in onze wellness. Hier zwemt u een baantje in ons verwarmde binnenzwembad of gaat u even ontspannen in de sauna.

Bekijk al onze hotels