Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Breda

Breda is een mooie en historische stad die het bezoeken meer dan waard is. Een goed hotel in Breda centrum vinden kan soms echter een uitdaging zijn. Voldoet het wel aan de luxe die u verwacht? Ligt het voldoende rustig en wat zegt de omgeving van het hotel u eigenlijk? Een goed alternatief voor een hotel in Breda is dan ook het Van der Valk hotel in Tilburg. De perfecte uitvalsbasis om Brabant te ontdekken gecombineerd met de service die u van Van der Valk al kent. Ongetwijfeld een van de beste hotels nabij Breda.

Reserveer een weekend in de buurt van Breda

Centraal gelegen, simpel bereikbaar

In Breda een hotel vinden dat de concurrentie aankan met het Van der Valk Tilburg? Dat is een onmogelijke opdracht. Op slechts een half uurtje rijden van deze leuke stad vindt u ons hotel. Via de A58 neemt u afslag nummer 12 om een paar honderd meter verder het beste alternatief voor een hotel in Breda terug te vinden.

De omgeving van uw hotel nabij Breda verkennen

Een hotel nabij Breda, zoals het Van der Valk hotel Tilburg, ligt vanzelfsprekend in de buurt van Breda. Met ons hotel als uitvalsbasis valt er echter veel meer te bekijken. De bruisende stad Tilburg en zijn vele festiviteiten, beroemde Beekse Bergen en natuurlijk de Efteling. Op slechts enkele kilometer van het Van der Valk Tilburg ligt het leukste familiepark van Europa, waar u een unieke tijd met het gezin kunt beleven.

De faciliteiten

Als u kiest voor ons hotel nabij Breda zult u daar geen spijt van krijgen. Het Van der Valk Tilburg biedt dan ook indrukwekkende faciliteiten. Er is een eigen zwembad, wellness, gratis fitness, een casino en zelfs een paardenhotel. Wilt u de omgeving per fiets verkennen? Dan kunt u in het hotel fietsverhuur terugvinden. Speciale wensen? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u niets te kort komt!

Het Van der Valk hotel Tilburg heeft heel wat arrangementen in de aanbieding.

Meer informatie over onze hotels