Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Den Bosch

Bent u op zoek naar een hotel nabij Den Bosch centrum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons hotel is gelegen in de stad Tilburg en is vanaf Den Bosch zeer gemakkelijk te bereiken. Of u nu komt met het openbaar vervoer of met eigen vervoer, bij ons bent u binnen no-time.

Boek Hotel Den Bosch

Hotel Tilburg

Hotel Tilburg

  • 149 ruime kamers en suites!
  • Binnenzwembad
  • Fitness- en wellness center
  • Stijlvol restaurant, live-cooking & brasserie

Hotel Tilburg is gunstig gelegen aan de A58 en A65.

Heerlijk genieten in een hotel bij Den Bosch

Bent u op zakenreis? Of wilt u een weekendje naar Den Bosch? Ons hotel is vanaf Den Bosch station zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Splinternieuw Van der Valk Exclusief hotel

Dit Valk Exclusief hotel in Tilburg is pas sinds 1 mei 2018 geopend en is het nieuwste Valk Exclusief hotel in Nederland. Het hotel beschikt over 150 ruime kamers, 10 zalen en een restaurant en bar. Tevens zullen er, in de tweede helft van 2018, ook tal van fitness- en wellnessfaciliteiten op onze gasten wachten. Hierdoor kunt u nog meer genieten en ontspannen tijdens uw overnachting.

Overnachten in een hotel bij Den Bosch

Het was nog nooit zo gemakkelijk om te overnachten in een Valk Exclusief hotel bij Den Bosch. Vanaf ons hotel bent u binnen 30 minuten in het centrum van Den Bosch, waar u heerlijk kunt shoppen en de bezienswaardigheden van deze bijzondere oude stad kunt zien. Met de trein doet u er slechts een kwartiertje over vanaf station Tilburg.

Arrangementen in ons Hotel Tilburg

Ons hotel bij Den Bosch ligt natuurlijk in een leuke regio, waar tal van activiteiten te doen zijn. Ons Tilburgse hotel heeft in Den Bosch en omgeving dan ook tal van connecties weten op te bouwen. Met behulp van deze andere partijen kunnen we u leuke arrangementen aanbieden. Voor meer informatie en onze ruime keuze in arrangementen kunt u altijd terecht op de website van het hotel. Tevens kunt u altijd telefonisch contact opnemen met het hotel, we staan u graag te woord en geven graag het antwoord op uw vraag. Daarnaast helpen we u graag genieten van een heerlijk weekend bij Valk Exclusief.

Meer informatie over onze hotels