Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Dordrecht

Zoekt u een hotel omgeving Dordrecht voor een onvergetelijk weekendje weg? Het Van der Valk hotel in Dordrecht beschikt over alle faciliteiten zodat u optimaal geniet van een korte vakantie in eigen land. Ons hotel grenst direct aan de A16 en ligt op fietsafstand van De Biesbosch en het historische stadscentrum. Met voldoende kamers en suites valt er ook voor u genoeg te kiezen. Bovendien heten we u graag welkom in ons prachtige hotel met een gratis kopje koffie of thee. Laat daarom uw oog vallen op het Van der Valk hotel Dordrecht en geniet van een compleet verzorgd verblijf in een van de mooiste steden van Zuid-Holland.

Boek hotel Dordrecht

Hotel Dordrecht

Hotel Dordrecht

  • Ruime kamers en suites
  • Eigentijds restaurant en hotelbar
  • Modern wellness center en fitness ruimte
  • Binnenzwembad

Hotel Dordrecht ligt op fietsafstand van het historisch hart van Dordrecht en de Biesbosch.

Waarom u vertoeft in een goedkoop hotel Dordrecht

Er is altijd een goede reden waarom u een hotel Dordrecht centrum boekt. De historische stad met zijn grachten, straatjes en steegjes is fantastisch om doorheen te wandelen. Liefhebbers van kunst, cultuur en winkelen komen er dan ook prima aan hun trekken. Dit maakt het beslist aantrekkelijk om een kamer of suite te boeken in ons hotel Dordrecht. Bovendien leent ook de omgeving zich uitstekend voor verschillende uitstapjes. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de zeer waterrijke Biesbosch of fiets door de omgeving van kreken, zand en slikplaten naar de molens van Kinderdijk, die sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Dat maakt uw verblijf in een hotel in de buurt van Dordrecht absoluut de moeite waard.

Profiteer van een aantrekkelijke deal in ons hotel Dordrecht

Boekt u graag een overnachting in ons Van der Valk hotel Dordrecht? Doe dit gemakkelijk via de website en profiteer van onze scherp geprijsde hotelovernachtingen. Er zit ongetwijfeld een aantrekkelijke deal voor u bij! Reis af naar Dordrecht met de auto – er is voldoende parkeergelegenheid bij het hotel – of pak het openbaar vervoer. Dankzij gratis wifi zoekt u op uw gemak naar leuke bezienswaardigheden in de buurt van het hotel. Heeft u behoefte aan wat ontspanning? Maak gebruik van ons moderne wellnesscentrum, de fitnessruimte en natuurlijk ook het zwembad met terras. Kortom: alles is aanwezig in ons hotel Dordrecht voor een fantastisch en ontspannen verblijf. Boek direct een kamer of suite via de website en geniet van een welverdiende vakantie.

Meer informatie over onze hotels