Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel in Assen

Wilt u in het rustieke Drenthe overnachten en zoekt u daarom naar een hotel in Assen? Er zijn meerdere hotels in Assen, maar natuurlijk boekt u een hotelovernachting bij Valk Exclusief. U kiest uit 189 luxe kamers en suites met ieder een ruime badkamer, terras of balkon. Bovendien geniet u van gratis wifi en is er voldoende parkeergelegenheid. Zoek daarom niet verder naar goedkope hotels Assen, maar laat u verwennen door Valk Exclusief. We serveren u graag een gratis welkomstdrankje en vertellen u met liefde meer over wat er zoal te doen is in Assen en de wijde omgeving. Bovendien is het altijd mogelijk om tot 12:00 uur op de dag van aankomst te annuleren. Zo boekt u met een gerust hart uw verblijf in Drenthe bij ons.

Boek een hotel in Assen

Hotel Assen

Hotel Assen

  • 189 luxe kamers en suites
  • Prachtig restaurant en zonnig terras
  • Gezellige hotelbar
  • Fitness center
  • Fiets- en e-chopper verhuur

Provincie Drenthe is de ideale uitvalsbasis voor verscheidene activiteiten. Hotel Assen biedt hiervoor voordelige arrangementen, afgestemd op uw wensen!

Wat te doen in hotel Assen en omgeving?

Tijdens een overnachting in ons hotel in Assen ontbreekt het u aan niets. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant, een trendy hotelbar en met als kers op de taart: een Live-Cooking restaurant. Op culinair vlak komt u dus helemaal niets tekort. Trekt u er graag op uit? Het prachtige Drenthe leent zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht. De provincie heeft veel mooie oude dorpen en natuurlijk zijn hier ook de bekende hunebedden. Winkelt u graag? Dat kan in Assen zelf of in het bruisende Groningen. Pak de auto vanuit ons hotel in Assen en reis naar een van de noordelijkste hoofdsteden in Nederland.

Boek een kamer in het Van der Valk hotel in Assen

Zoekt u naar een hotel in de buurt van Assen? Valk Exclusief heeft altijd een kamer of suite voor u in de aanbieding. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons uw weekend weg te boeken. Dat doet u gemakkelijk online. Daarbij betaalt u geen reserveringskosten en dus bent u altijd voordelig uit. Word uitgerust wakker op onze comfortabele bedden en geniet 's morgens van een vers en uitgebreid ontbijt. Wilt u met het hele gezin een weekend doorbrengen in Drenthe? Dan is een gezinskamer een prima optie. Maak daarom de keuze voor het Van der Valk hotel in Assen en beleef met elkaar een onvergetelijke tijd.

Meer informatie over onze hotels