Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met jacuzzi Rotterdam

Hebt u het druk of bent u gestrest? Dan kan het helpen om eens een paar dagen erop uit te trekken naar een ontspannende omgeving om helemaal tot rust te komen. Een andere omgeving kan wonderen verrichten voor uw gemoedstoestand en helemaal als u verblijft in een accommodatie met bijvoorbeeld een jacuzzi. Bezoekt u daarom eens één van onze hotels Rotterdam met jacuzzi. Het is zelfs mogelijk om een hotel Rotterdam met jacuzzi op kamer te boeken, zodat u kunt genieten van uw eigen wellness faciliteiten. Wij hebben een tweetal hotels met jacuzzi Rotterdam, namelijk hotel Rotterdam-Blijdorp en hotel Rotterdam-Nieuwerkerk.

Boek een hotel met jacuzzi Rotterdam

Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk is een hotel met jacuzzi Rotterdam

Wilt u verblijven in een hotel met jacuzzi Rotterdam? Dan kunt u terecht in ons Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk. U heeft tevens de mogelijkheid van hotel met jacuzzi op kamer Rotterdam. Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk is gemakkelijk te bereiken, want het ligt bij het knooppunt Nieuwerkerk aan den IJssel, waar de A20 en de N219 elkaar kruisen. Wilt u een kamer met jacuzzi? Dan bent u bij dit hotel met jacuzzi Rotterdam aan het juiste adres. Wij hebben diverse themasuites die allen zijn voorzien van een jacuzzi en waar u op uw kamer volledig tot rust kunt komen. Enkele suites zijn ook voorzien van een sauna. Maar ook als u een kamer zonder jacuzzi boekt, is dit een Rotterdam hotel met jacuzzi door de aanwezigheid van onze Health Club. Hier geniet u van alle wellness faciliteiten en ontspant u optimaal, om vervolgens verder te genieten in uw suite of in ons restaurant. Kom voor rust en ontspanning daarom naar ons hotel in Rotterdam met jacuzzi en krijg uw rust weer terug en geniet tevens van al het moois wat Rotterdam biedt.

Hotel Rotterdam-Blijdorp

In Hotel Rotterdam-Blijdorp zelf is geen hotel met jacuzzi Rotterdam, maar u vindt hier toch genoeg mogelijkheden om te ontspannen in een jacuzzi. Namelijk op nog geen 50 meter van het hotel staat een mooi en luxe wellnesscentrum. Bij de receptie in ons hotel krijgt u een voucher voor toegang tot het wellnesscentrum. Het wellnesscentrum is ook geschikt om te bezoeken met het hele gezin, want er zijn ook kinderfaciliteiten. Hier kunt u genieten van een zwembad, sauna, stoombad, jacuzzi en zonnebanken en komt u volledig tot rust. Het hotel ligt aan de A13 en is dus gemakkelijk te vinden. Naast het hotel ligt Diergaarde Blijdorp, voor als u wat andere ontspanning wenst en ook het centrum is gemakkelijk te bereiken, terwijl uw auto op het parkeerterrein kan blijven staan. Na uw bezoek aan het wellnesscentrum ontspant u in één van onze luxe kamers, zoals de Classic kamer, de Superior kamer of de Executive kamer. Het is ook mogelijk om een suite te boeken met een inloopdouche.

Meer informatie over onze hotels