Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Noordwijk aan zee

Bent u op zoek naar een heerlijke plaats om te overnachten? Dan bent u in in ons Van der Valk-hotel bij Noordwijk aan Zee zeker aan het juiste adres. Dit hotel ligt aan de rand van de stad Den Haag, vlakbij Nootdorp. Vanaf het hotel is het slechts een paar minuutjes rijden naar het strand van Noordwijk aan Zee. Of u nu bij ons hotel Noordwijk aan Zee last minute terecht wilt kunnen óf al wat verder vooruit kijkt: wij zorgen er voor dat u nooit te veel betaalt voor uw overnachting bij ons hotel in Noordwijk aan Zee.

Boek hotel Noordwijk aan zee

Hotel Noordwijk aan Zee aanbieding

Bij onze Van der Valk en Valk Exclusief hotels vinden we het belangrijk dat iedereen voor een eerlijke en goede prijs de tijd van zijn of haar leven heeft. Daarom bieden we u fantastische aanbiedingen, ook in ons hotel bij Noordwijk aan Zee. Of het nu gaat om een verlaagde kamerprijs of het boeken van een compleet arrangement: bij Van der Valk geniet u optimaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van een arrangement waarbij u van alles leert over Delfts Blauw? Er zijn tal van arrangementen waaruit u kunt kiezen tijdens uw verblijf in ons hotel bij Noordwijk aan Zee.

Huisdier mee?

Wij begrijpen dat uw hond onderdeel is van de familie en denken daarom graag met u mee. U kunt namelijk overnachten in ons hotel Noordwijk aan Zee met hond. En wanneer u het speciale hondenarrangement boekt, bieden we uw viervoeter zelfs nog een gratis wasbeurt aan.

Genieten in ons restaurant

Genieten in ons restaurant Van der Valk staat natuurlijk niet alleen bekend om haar hotels waar je heerlijk kunt uitrusten. Ook het eten in het restaurant in ons hotel bij Noordwijk aan Zee is iets waar veel bezoekers het over hebben. Kies een verrassend gerecht van onze uitgebreide dinerkaart en laat u verrassen door een van de chefkoks.

Samengevat: Bent u op zoek naar een hotel in Noordwijk aan Zee? Kijk dan niet verder dan Van der Valk!

Meer informatie over onze hotels