Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in Hotel Leiden
Welkom in Hotel Leiden
Overnachten in luxe
Ontdek het prachtige Leiden
Heerlijk dineren

Hotel Noordwijk

Bent u op zoek naar een hotel in de omgeving van Noordwijk? Dan bent u bij Valk Exclusief Hotel Leiden aan het juiste adres. Ons hotel is bij Noordwijk gelegen en biedt u tal van mooie hotelkamers en activiteiten.

Boek Hotel Noordwijk

Hotel bij Noordwijk met aanbiedingen

Of het nu gaat om een simpele overnachting of om een gezellig weekend weg, in ons hotel bij Noordwijk bent u altijd aan het juiste adres. Ons hotel is bij Noordwijk gelegen aan de rand van Leiden. Vanaf ons hotel is het een klein kwartiertje rijden naar het centrum van de badplaats.

Voordelig genieten bij hotel Noordwijk

Bij ons Valk Exclusief hotel in Leiden bent u altijd aan het juiste adres. Bij ons kunt u genieten van echte luxe met de vertrouwde Van der Valk service. In dit hotel bij Noordwijk vinden we het namelijk belangrijk dat u kunt genieten van alle luxe die u zich maar kunt wensen.

Nog meer korting!

Een bezoek aan een hotel is natuurlijk niet alles wat u wilt doen als u bij ons komt overnachten. En dat begrijpen we. Ons hotel heeft dan ook haar best gedaan om zoveel mogelijk partners te vinden in de omgeving. Zodoende kunnen we u mooie arrangementen en kortingen aanbieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Nederlands langstlopende musical ooit, Soldaat van Oranje? Of een museumarrangement, waarbij u toegang krijgt tot een museum naar keuze in Leiden?

Locatie en bereikbaarheid Van der Valk Hotel Leiden

Naast het feit dat we alles zullen doen om u te laten genieten voor een zo laag mogelijke prijs, vinden we het ook belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor u. Ons hotel is gelegen langs de A44, nabij afslag 9 richting Leiden-Zuid. Daarnaast is ons hotel goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer u met de trein naar Leiden reist, kunt u vanaf Leiden Centraal met de bus naar ons toekomen. Lijn 43 richting Den Haag stopt bij bushalte Haagse Schouw. Wanneer u hier uitstapt ligt het hotel direct aan uw rechterzijde.

Meer informatie over onze hotels