Direct naar de contentDirect naar de footer
;

De omgeving van de Veluwe heeft veel te bieden. Zo zijn er in het omvangrijke gebied verschillende bezienswaardigheden te bezoeken en zijn er diverse fiets- en wandelroutes. Doordat er in het gebied zoveel te doen en te beleven valt, kan een tripje naar de Veluwe gerust als een vakantie gezien worden. Wanneer u echt het ultieme vakantiegevoel wilt ervaren, doet u er goed aan om een Van der Valk hotel Veluwe te boeken zoals het Van der Valk hotel De Cantharel of het van der Valk hotel Harderwijk.

Boek een last minute

Luxe hotel nabij de Veluwe: hotel De Cantharel

Het Van der Valk hotel De Cantharel is een zeer geschikte uitvalsbasis als u graag een uitgebreid bezoek aan de Veluwe wilt brengen. In dit hotel nabij de Veluwe vindt u alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Zo kunt u kiezen voor een luxe kamer die voorzien is van een balkon en zijn er ook verschillende kamers beschikbaar met een heerlijk comfortabel bad. Wanneer u echt even tijd voor uzelf wilt nemen, kunt u gebruik maken van de uitgebreide wellness waar u onder een sauna en Turks stoombad vindt.

Bezienswaardigheden nabij hotel De Cantharel

Nadat u goed uitgerust bent in het Van der Valk hotel De Cantharel, kunt u op eigen gelegenheid de Veluwe gaan ontdekken. Het bereiken van verschillende locaties op de Veluwe is mogelijk met de auto, maar er is ook een bushalte tegenover het hotel. Vanaf deze halte kunt u van april tot september gebruik maken van de VisitVeluwe Express. De VisitVeluwe Express brengt u naar verschillende bezienswaardigheden, zoals de Julianatoren en Burger's Zoo.

Fietsroutes Veluwe

Behalve het bezoeken van de verschillende bezienswaardigheden, kunnen ook natuurliefhebbers hun hart ophalen tijdens hun verblijf in het Van der Valk hotel Veluwe De Cantharel. Zo zijn er uitgebreide fietsroutes die het fietsen op de Veluwe nog leuker maken en kunnen ook wandelaars gebruik maken van de verschillende routes die in de prachtige omgeving zijn uitgestippeld.