Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Van der Valk Breda

In de Brabantse grensstad Breda is er altijd wat te beleven. Het gezellige stadscentrum is een paradijs voor de vele shoppingfanaten. Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen terecht in de vele stedelijke musea. Het groene stadspark benadrukt het gezellige karakter van de stad. Vele bezienswaardigheden bevinden zich in het stadscentrum. Dat telt vele historische gevels en beschermde gebouwen. Dankzij het hotel van der Valk bij Breda in Tilburg gunt u zichzelf een comfortabele overnachting.

Boek een Hotel Van der Valk Breda

Grote Markt

Een verblijf in het Van der Valk Breda biedt u de kans kennis te maken met de hoogtepunten van de stad. Het centrum en de Grote Markt doen regelmatig dienst als decor voor vele evenementen en festivals zoals Breda Jazz, Harley Davidson dag Breda en carnaval. Er is het monumentale oorlogsmonument ‘Judith met het hoofd van Holofernes', met het oude stadhuis en de statige Onze-Lieve-Vrouwekerk.

De haven

Breda beschikt over een prachtige haven. Ideaal om kennis mee te maken dankzij een overnachting bij het Van der Valk Breda. De stad verkennen met een van de vele rondvaarten vergeet u niet vlug. Ze brengen u dwars door de stad langs het Spanjaardsgat en de vele monumentale gebouwen langs de oevers. Vanaf de vele gezellige terrassen hebt u ogen te kort om het drukke havengebeuren te volgen.

Begijnhof

In Tilburg is het Van der Valk, dat Breda verkennen heel eenvoudig maakt, de ideale uitvalsbasis om het Begijnhof en het Valkenberg park te bezoeken. Het begijnhof met vele piepkleine huisjes, een kerk en een gemeenschappelijke kruidentuin. In het kasteel en park van Breda geniet van een monumentale fontein, van de overgebleven restanten van de verdedigingstorens, beelden van Hercules en van het Baronie monument.

Shopping bij Breda: Van der Valk Tilburg.

Een bezoek aan Breda vanuit Van der Valk Tilburg is er ook voor winkelfanaten die meer zoeken dan de klassieke winkelketens. Ze moeten naar ‘t Sas met vele exclusieve winkels en terrassen met een schitterende ligging. En dan hadden we het nog niet over het luxe overdekt winkelcentrum De Barones. Vlakbij al dit moois vindt u in Tilburg hotel Van der Valk, dat Breda bezoeken heel gemakkelijk maakt.

Comfortabel overnachten in Van der Valk

Een bezoek aan Breda? Van der Valk in Tilburg is een uitstekend idee. Daar overnacht u in stijlvol ingerichte kamers met een modern interieur.

Bent u nieuwsgierig naar het hotel Van der Valk bij Breda en naar wat deze boeiende stad te bieden heeft? Maak dan kennis met het ruime kameraanbod van Van der Valk.

Meer informatie over onze hotels