Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Apeldoorn
Hotel Apeldoorn
Hotel Leiden
Hotel Kasteel Bloemendal
Hotel Tilburg
Hotel Sneek

Voordelig luxe logeren met een hotel veiling

Gastvrijheid in zijn hoogste vorm is de basis van de formule van onze luxe Van der Valk Exclusief hotels. Wist u dat u ook met een hotelkamerveiling van 1 Euro al bij ons kunt logeren? Maak gebruik van een hotelveiling voor Van der Valk hotels en geniet van een goedkoop verblijf, omringd door luxe voorzieningen zoals een eigen indoor zwembad, sauna en een bubbelbad op uw kamer. Maak handig gebruik van een hotel veiling en plan een heerlijk weekendje weg in het mooie Nederland.

Bekijk onze hotel veilingen

Doe uw voordeel met een hotelkamerveiling voor Van der Valk

Vliegt u in de komende tijd naar een buitenlandse bestemming met een vroege (of late) vlucht? Dan kunt u middels een hotel veiling zeer goedkoop logeren in ons sfeervolle Van der Valk Exclusief hotel bij Schiphol. Natuurlijk kunt u ook op een hotel bieden voor een gezellig weekendje shoppen en verkennen in een van de leuke steden waar onze hotels gevestigd zijn. Wat denkt u van een avondje uit in Amsterdam? Wandelen vanuit uw hotel in Enschede, of bourgondisch genieten in Maastricht? Deelname aan een hotel veiling maakt het mogelijk om er echt even helemaal uit te zijn!

Hoe werkt een hotelveiling?

Met een hotel veiling kunt u simpelweg zelf bepalen hoeveel u maximaal wilt betalen voor een verblijf in onze gastvrije hotels. Maak kennis met de ruime kamers, uitstekende extra voorzieningen, het genot van gratis parkeren en het genieten van een top ontbijt. U biedt tijdens de hotel veiling op het door u gewenste hotel, of op een bepaald arrangement. Is uw bod succesvol? Dan kunt u beginnen met het plannen van een heerlijk verblijf, waarbij het u aan niets zal ontbreken. In al onze Van der Valk Exclusief hotels bent u omringd door luxe en goede zorg. Wij heten u graag welkom en voorzien u desgewenst van leuke tips voor het verkennen van de omgeving van uw hotel.

Meer informatie over onze hotels