Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Volendam

Om optimaal te genieten van een bezoek aan dit authentieke vissersdorp biedt Valk Exclusief schitterende opties voor uw verblijf. In ons Hotel Purmerend bent u slechts 10 minuten rijden van Volendam verwijderd en ook in Hotel Oostzaan-Amsterdam overnacht u luxueus dichtbij. Zo maken we het u gemakkelijk om vanuit uw Hotel Volendam en andere bezienswaardige dorpen in de regio te verkennen.
Een weekendje Volendam hotel biedt u de gelegenheid om zowel Volendam te ontdekken, maar ook de rest van Noord-Holland. Voor een Volendam hotel hebben wij enkele suggesties voor u. U bent van harte welkom in ons Hotel Purmerend en Hotel Oostzaan-Amsterdam.

Boek een Hotel nabij Volendam

Hotel Oostzaan-Amsterdam

Hotel Oostzaan-Amsterdam

  • Op 25 minuten rijden van Volendaam
  • 143 luxe kamers en suites
  • Restaurant en gezellige hotelbar
  • Wellnesscenter en fitnessruimte
  • Binnenzwembad

Valk Exclusief Hotel Oostzaan-Amsterdam ligt aan de rand van de hoofdstad Amsterdam op 21km afstand van Volendam.

Comfortabel verblijven nabij Volendam

In het prachtig behouden Volendam valt er ontzettend veel te beleven. Rond de oude haven aan het Markermeer vindt u knusse winkelstraatjes met gezellige terrasjes. En in een van de talrijke souvenirwinkels staat uw gezin binnen een mum van tijd in traditionele klederdracht op de foto. Volendam heeft ook excellente musea, zoals het Folklore museum, het Kaasmuseum en het Palingmuseum. De vele restaurants aan de Dijk en rond het Munnikeveld serveren de heerlijkste visgerechten. U zult ongetwijfeld meerdere dagtripjes vanuit uw Hotel Volendam bezoeken.

De mooiste plekjes aandoen vanuit hotel omgeving Volendam

Zowel ons Hotel Oostzaan-Amsterdam als Hotel Purmerend fungeren prima als Hotel Volendam en zijn een prachtige uitvalsbasis voor dagtripjes naar Volendam en andere interessante dorpen. Denk maar aan het met monumenten beladen Monnickendam dat aan de Gouwzee ligt. In Edam bezoekt u enkele van de beroemdste kaasfabrieken van Nederland. Het dorp Broek in Waterland staat bekend om de in fraaie pastelkleuren geverfde huisjes. En om het oude dorp op het schiereiland Marken te bezoeken is alleen de reis al een indrukwekkende ervaring. Ook het stadje Purmerend biedt talrijke toeristische trekpleisters, zoals de oude Nicolaaskerk, de Melkwegbrug, de Koemarkt en de vrolijke Bierkade. Na een fascinerend uitstapje is het heerlijk om terug te keren naar uw Hotel Volendam.

Een excellent Hotel Volendam voor een onvergetelijke vakantie

Volendam is elk seizoen een geweldige bestemming en een Valk Exclusief hotel Volendam maakt de beleving perfect. In Hotel Oostzaan-Amsterdam verblijft u in een luxe kamer en heeft u voortreffelijke voorzieningen tot uw beschikking, waaronder een wellnesscenter met zwembad en sauna’s. Hotel Purmerend biedt prachtige kamers, een toprestaurant en een knusse landelijke ambiance. De vakantie naar Volendam en omgeving zal eeuwig een formidabele herinnering blijven. Bekijk snel de mogelijkheden en boek een heerlijk verblijf.

Meer informatie over onze hotels