Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in Alkmaar

Of u nu in het zomerseizoen graag de wereldberoemde kaasmarkt wilt bezoeken of dat u er liever van de plaatselijke musea of het ruime aanbod aan verschillende winkels wilt genieten, Alkmaar biedt het u allemaal. Er is in de omgeving zoveel te zien en te beleven dat een eenvoudig dagtripje waarschijnlijk niet voldoende is. Gelukkig zijn er volop overnachtingsmogelijkheden in de hotels in Alkmaar beschikbaar. Valk Exclusief hotel Akersloot biedt u keuze uit 210 verschillende luxe kamers en suites, zodat u in alle rust kunt ontspannen van al uw Alkmaarse activiteiten.

Boek hotel Alkmaar

Van alle hotels in Alkmaar het meest familiegericht

Die ontspanning krijgt nog meer vorm als u zich bedenkt dat elke kamer of suite in ons hotel voorzien is van een whirlpool of rainshower. Kijkend naar alle andere hotels in Alkmaar durven we bovendien gerust te beweren dat we het meest kindvriendelijk zijn. We profileren onszelf daarom ook graag als familiehotel Alkmaar. Iets dat mede tot uiting komt in ons riante binnenzwembad waar u tijdens uw verblijf met de hele familie gebruik van kunt maken. Als hét familie hotel Alkmaar hebben we overigens ook aan sportieve gezinsleden gedacht. In tegenstelling tot veel andere hotels in Alkmaar beschikken we namelijk over een zeer goed uitgeruste fitness. Ook bent u bij hotel Akersloot aan het juiste adres voor wellness pur sang.

Gezellig Alkmaar en omgeving ontdekken

Wilt u op een sportieve manier de omgeving rondom Alkmaar gaan verkennen, dan biedt Valk Exclusief u speciale fietsarrangementen aan. Bij deze specifieke hotel Alkmaar aanbieding hoeft u overigens niet uw eigen tweewieler mee te nemen. Deze krijgt u namelijk van ons hotel in bruikleen. Van alle hotels in Alkmaar beschikken we daarnaast over de beste locatie in de omgeving. Tot die conclusie komen we niet alleen omdat we vlakbij de A9 liggen, maar ook omdat ten opzichte van tal van andere hotels Alkmaar en omgeving in al haar facetten verrassend dichtbij zijn. Hotel Akersloot bevindt zich namelijk vlakbij het Alkmaardermeer en een prachtige bosrijke omgeving. Daarnaast treft u diverse badplaatsen op korte rijafstand van ons hotel aan. Alles bij elkaar opgeteld heeft Hotel Akersloot ten opzicht van andere hotels Alkmaar aanbiedingen voor zowel jonge als volwassen gasten, die ervoor zorgen dat een bezoek aan de Kaasstad en zijn omgeving een onvergetelijk aangename belevenis wordt.

Meer informatie over onze kust hotels Noord Holland